Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murena

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Murena 2009.12.19 19:57:57
eMagyarország Felvidék Hazaért! 2009.11.07 19:29:00
Felvidék ismét országunk részét képezi, elfoglaltuk Szlovákiát, mely állam többé már csak a múlté.Bárcsak ez a való életben történt volna meg, nem "csak" az erepublikon. Az erepublik egy úgynevezett szocio-stratégiai játék, főleg a közösségekről szól. Naponta…..
Murena 2009.11.08 11:58:47
.
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
Murena 2009.08.19 11:05:37
Hello!
Ha van néhány fölösleges perced próbáld ki az eRepublikot. Link:
miburl.com/Mqp5FoX Nem kell minden nap foglalkozni vele, nem nyiffan ki a karid ha nem játszol minden nap, de kajájlegyen! Ha esetleg nem tetszene a játék csak lépj be a CORVIN pártba /ez vonatkozik arra is akinektetszik:D/.Ha tetszik a játék gyere a mibbit.com/chat/ weboldalra a #corvin szobába ahol tanácsokat is kapsz és talán jobb munkát is szerezhetünk neked. 10k nél is több magyar felnőtt és gyerek játszik vele szóval elég népszerű játék. Angol DE! vn egy program aminek a segítégével magyarosítani lehet, a linket ahonnan letöltheted a magyarosítást a #corvin szobában megkaphatod.Estefelé sokan szoktunk ott lenni nyugodtan kérj segítséget. könnyen lehet kaját is kapsz ;)

Ha kipróbálod akkor köszönöm neked az eMagyarország nevében. Hivatkozz rám :D

Üdvözlettel: Murena

UI.: Bocs, hogy itt is hirdetek, de szükségünk van az eMagyar lakosokra.
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Mint tudjátok 2009 június 7-én EP választások voltak Magyarországon, és azon a héten szerte Európában. A választási eredményről nincs szándékom sokat írni, hiszen több elemzés, kimutatás, értékelés is készült. Az eredményeket mindenki úgyis megtekintheti az Országos…..
Murena 2009.07.17 17:10:07
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..