Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sulopest

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Hírkeresőn ezzel hasított a HVG: Ami ugye full kamu, Orbán nem mondott ilyet, stb. Sőt, ez a címből is kiderül, mármint a teljesből, nem a Hírkeresőre optimalizáltból, vagy abból amit push üzenetben toltak ki annak aki ezt a funkciót még nem tiltotta le, hiszen a cím teljes hosszban…..
Ez a kvíz megy mostan a kormánysajtó vidéki lapcsaládjának online felületein:   Próbálom értelmezni gyorsan: Ha nem havazik karácsonykor, az a kereszténység fennmaradását veszélyezteti. Igaz, Jézus urunk születésekor sem havazott (mármint Betlehemben), de ezen lépjünk most nagyvonalúan túl.…..
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
  Isten az atyám, van jobb dolgom annál, mint egy pszeudoújság online kiadásán megjelent cikkel foglalkozni, de a tévés nézettség kérdése az egyik kedvenc témám, és itten engem hamissággal vádolnak. A Magyar Időkben megjelent cikket jegyző Csépány Balázsról egy villámgyors guglizás azt árulta el,…..
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
Jó, nem PONT olyan, de van benne valami. A fenti kép a Knightfall című templomos lovagos sorozat második évadából van, ide érkezik Hamill, azaz Talus, a harcedzett veterán templomos lovag, aki tíz évig senyvedett a szaracén börtönökben, és most az a dolga, hogy a gyakornok/tanonc/inas/csicska…..
Sulopest 2018.10.01 13:25:29
A saját magát piacvezető csatornacsoportként aposztrofáló TV2 a RAM Colosseumban jelentette be, hogy mi az, amivel az _eredeti_ őszt beindítják, mert ugye volt nekik egy _fake_ őszindításuk is, a szeptemberi, az emojikampányos, amivel sikerült elérniük, hogy a szeptemberi hétköznapokra tényleg csak…..
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
Vannak állandó dolgok az életben, például, hogy az új Walking Dead évad marketing kampánya mindig a Comic Conon indul el, egy hosszú előzetessel. Idén sem szakadt meg a sorozat, ráadásul most a szokottnál nagyobb a rajongói érdeklődés az első képsorok iránt, hiszen mindenki azt próbálja kitalálni,…..
Április 22-én ment le a Homeland hetedik évadának utolsó előtti része, az All In, és igen, ez az amit Magyarországon forgattak még márciusban, Claire Danes végig is fotózta Budapest nevezetességeit, de most végre meg tudjuk nézni, hogyan fest a magyar főváros Moszkvaként...
Sulopest 2018.04.24 15:26:49
@onderon 2.0: Fentebb már megírtam a helyes választ.
Ryan Murphy korábban már nyilatkozott arról, hogy elsősorban a hozzá hasonló figuráknak a felelőssége az, hogy a tévés üzletben is több munkát kapjanak a mindenféle kisebbségek képviselői, ne minden munkát hetero fehér férfiak végezzenek el. Ezzel kapcsolatban már több programja is elindult, de a…..
Titkokat osztanak meg a popkirálynő bizalmasai. A Strike a Pose dokumentumfilmben hat meleg és egy heteró táncos mesél a megpróbáltatásokról. Megjött a trailer...
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
  A Való Világ 8 győztese, Soma szombaton este kocsmai verekedésbe keveredett a VII. kerületben – tudta meg a 24.hu. Két társaság került összetűzésbe egy kocsmában, a vita középpontjában pedig VV Soma állt. A valóságshow-szereplő és barátai körül asztalok és székek borultak, Soma a földre esett, és…..
Július 27-től csütörtökönként 21.30-tól dupla epizóddal jön a Riviera című sorozat az RTL Klubra. Erről annyit kell muszáj tudni, hogy egyik ötletadója és forgatókönyvírója az az Oscar-díjas Neil Jordan (Interjú a vámpírral), meg azt, hogy a forgatásra eredeti helyszíneken, Monacóban, Nizzában,…..
Sulopest 2017.07.13 17:32:03
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Sulopest 2017.07.10 10:43:55
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
Bejutott az America's Got Talent tehetségkutató műsor elődöntőjébe egy siket énekesnő, aki 18 évesen veszítette el a hallását. A zsűriben ülő Simon Cowell televíziós producer azt mondta, hogy a 29 éves énekesnő előadása "az egyik legmegragadóbb" dolog volt, amit valaha látott és hallott...
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
RuPaul, a népszerű és közismert és népszerű Drag Queen által 2009-ben életre hívott tehetségkutató idén már a 8. évadnál tart. Ennek ellenére sajnos csak most szereztem róla tudomást. Öröm az ürömben, hogy az eltelt 8 év összes epizódja megtalálható az interneten, az alábbi linken. Nagyon…..
A szokásoknak megfelelően világpremierrel tér vissza a fear The Walking Dead az AMC-re: ahogy az első két évad esetében, így most is az amerikai vetítéssel egyidőben, azaz június 5-én hajnali 3 órakor eredeti nyelven lehet megnézni, mi történik az ezen a héten szünetre…..
Tegnap a csajokat mutattuk meg, most jönnek a faszik, legalábbis az első három, akik beköltöznek majd a tegnapi csajadag mellé, és várják az exeiket, hogy legyen kavar meg dráma, meg kiesés. Norbi (26) az egyéjszakás kalandokban hisz, neki egy nőben a keze, az arca és a feneke a legfontosabb; Tamás…..
Sulopest 2017.04.04 13:39:45
@maczuda: Nem ratyi, metroszexuális :D :D :D
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..