Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gógyimogyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levélben az ügyvédet hibáztatják, de az nem derül ki, hogy az ügyfél is tájékoztatta-e az ügyvédet a telekről a megosztás megkezdése előtt.Tisztelt Zugügyvéd!Párom édesanyjától (röv.: anyós) kaptuk a telket ajándékba.Az illetékhivatali papíron az…..
Egyre több hasonló témájú levél érkezik,  valószínű nem véletlenül. És eddig még a lakás végrehajtásos ügyek  alig kerültek elő.Tisztelt Zugügyvéd Úr!Szeretném az Ön szakértő segítségét kérni. Édesapámnak folyamatban van egy végrehajtásos ügye. Egy…..
gógyimogyi 2009.05.20 19:27:46
@kispista:
Figyu. Te engem nem ismersz. Én nem írtam neked még semmit rosszat, nem ismerlek és Te sem ismersz engem. Nem hiszem, hogy megérdemlem ezt a hangnemet, amit megengedsz magadnak velem szemben. Azt sem tudod miről van szó, csak gizdázol itt a béna szövegeddel.
Megkérlek ehhez tartsd magad. Köszi.
gógyimogyi 2009.05.20 19:29:48
@Sics68: Köszönöm szépen megértésedet. Pontosan úgy van, ahogy gondolod.
gógyimogyi 2009.05.20 09:26:45
@akira2: Mi vagy te pszihologus ? Annyi eszed sinics, hogy saját, kitalált választ írj ? Inkább az én válaszaimat ismétled ? Gratulálok. !! Akkor kinek is van az a bizonyos szegénységi bizonyítványa ? Ha nincs saját szókincsed ne foglald a helyet a többi embertől és azt ajánlom inkább ülj vissza általános 4.-be.
Egyébként a téma megoldódott !! De ezt is leírtam már.