Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanzs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új jövevény kapott helyett a bunkerban: Morisz (azt még nem döntöttem el, hogy hogyan írom ugyanis két lehetőség van: Maurice illetve Morris)Mindig is volt macskánk (bent, kint), macskás családban nőttem fel, viszont a mára kialakult baráti köröm nagy százaléka nem kedveli a…..
atom Mondatokban 2009.11.29 07:00:00
Kolesz előtt: Úgy fázom, hogy remeg a seggem. - erre kitör belőlem a röhögés, mert eszembejut az Bud Spencer & Terence Hill film, amelyikben a két színész egy szambázó popóval beszélget az egyik jelenetben. Különféle szituációkban: rájöttem, hogy kicsit hisztis vagyok,…..
Annát kis híján megríkatta a Volán híresen tapló sofőrje, aki rendszeresen goromba az utasokkal, kiabál és úgy vezet, mintha nem is embereket szállítana. A diákbérlettel utazó lány a megaláztatása után át is tért a vonatra, bár a Volántól várt volna valami választ a…..
A New Oxford American Dictionary idén is megválasztotta az év új szavát. A győztes az "unfriend", ami ugye annyit tesz, hogy a Facebookon egy ismerősünkkel megszakítjuk a virtuális kapcsolatot. Az igének nem igazán van magyar megfelelője. Az iWiW-en "kapcsolat…..
Hanzs 2009.11.17 15:54:24
Tegnap este Bödőcs Tibi lépett fel az egyetemi klubban. Jó volt a műsor. Ennél többet úgysem kell mondani, hiszen már sokan ismerhetik a műfajt, és azon belül is Tibit, aki mondhatni elsőként aratott a neten a stand up comedy - dumaszínház elegyben. Voltám már pár sztendápos…..
Még mindig karneválozom. Augusztus 20 óta állandóan ez fut a gépemen, előttem, képek, videók, stb. - ma, amikor feltettem összegző anyagomat újabb négy videókkal, elviekben zártam a fesztivált.Az első napi galériáért klikk a képre, beszámolóért pedig ide.A négy nap alatt…..
Ha van 12 perced, akkor indítsd el a lent beillesztett videót, dőlj hátra, és mosolyogj! Ha nincs 12 perced, akkor várd meg, amíg lesz, és kövesd a fent leírtakat! Ezt a videót tüncite blogján láttam, és egyenesen imádom, annyira jó kis történet, annyira helyes megoldásokkal,…..
Bon Jour! Ez a nap is eljött. Mon Dieux!Na most az a szituáció áll fenn, hogy két éves lett az atom.blog.hu - pont.E bejegyzést nem akarom ömlengős összegzésnek megírni, félre azzal, hogy miről írtam eddig és a többi bla-bla-bla. Ezt csak azért mondom, mert úgyis lesznek még…..