Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trademark

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar http://alfatrader.hu/ http://www.budacash.hu/ http://www.xtb.hu/ http://www.admiralmarkets.hu/ Nemzetközi http://instaforex.com http://www.gomarketsaus.com/ http://www.pfgbestdirect.net/ http://www.uwcfx.com/ http://www.4xp.com/ ..
DevizaTrade Az első... 2011.01.10 21:33:00
Sziasztok,Hamrosan elindul a devizapiaccal foglalkozó elemző-kutató blog. A témák:korrelációs kapcsolatok, statisztikai elemzésekmakro hatások árazásakereskedési modellek, indikátorok tesztelésepiaci túlreagálások kimutatásaTovábbi részletek hamarosan:)..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Ez szenzációs!   26 év után újra kialakult az EURHUF árfolyamán a román görényevő medve mancs alakzata. Ritka előfordulása biztos jelzést mind a short, mind a long pozícióban gondolkodóknak. A német kék trend vonalakkal kiegészítve az új célár a 285, kivétel ha a még…..