Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drotbeka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodizsár most szembesült azzal, hogy a Malév csak abban az esetben teszi felhasználhatóvá a retúrjegy visszaútját, ha az odautat is igénybe vetted. Nyilván meg van annak az oka, hogy "a repülési szelvények csak kiállításuk sorrendjében a repülőjegyen feltűntetett indulási…..
Az Evo Morales elleni merényletkísérlet csak a kezdet volt a hagyományosan jó magyar-bolíviai kapcsolatok romlásában, ugyanis a minap Morales teljes tilalmat vezetett be a hazánkból érkező kulturális termékek ellen. „Most már aztán tényleg elég a Fiesta, meg a Carpe…..
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
A Fehér Ló bárban évek óta sikerrel lépnek fel sikitozó lánykák előtt a város szépreményű rockerei a híres Bandák háborúja versenyen, amire ezúttal benevezett egy őszes halántékkal és lassan, de biztosan épülő pocakkal bíró társaság is, melynek tagjai képességei és…..
A Hősök készítő az első, tényleg kiválóan sikerült évad után elkövették azt a butaságot, hogy elhitték magukról, hogy ők szarják a spanyolviaszt, és amihez nyúlnak, abból úgyis arany lesz, pedig. Amikor a második, botrányosan gyenge évadot néztem, és már tudtam, hogy az…..
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
A Cranergy Ball egyszerű, de szórakoztató ügyességi játék szép grafikával. Egy golyót (pontosabban ha jól veszem ki a sztoriból, egy gyümölcslécseppet) kell izometrikus 3D-s pályákon végiggörgetni, miközben egyre több akadály nehezíti a dolgunkat. Esküszöm, volt egy ilyen…..
Art Rulez Mitől jó egy festmény? 2009.04.29 10:23:00
(A címben feltett kérdés a festményekre vonatkozik ugyan, de vonatkozhatna tulajdonképpen bármire: szoborra, regényre, versre, színdarabra, stb.) 1. tételmondat: A jó festményt az különbözteti meg az összes többi festménytől, hogy emlékszünk rá.   Amikor ezt mondom,…..
Senki sem szeret országúton teherautó mögött hetvennel tötymörögni, ilyenkor érthető, ha nyomunk egy kövérgázt, amikor épp egy jól belátható útszakaszhoz érünk és néhány másodperc alatt el is felejthetjük az egészet. Van egy állatfaj, akiket most Sanyci vett elő, miután…..
A Cannabis Science egymillió adag kender alapú tablettát ajánlott fel előállítási áron Amerikának a sertésinfluenza-fertőzöttek tüneteinek enyhítésére. A gyógyszer nem vírusspecifikus ellenszer, hanem általános gyulladáscsökkentő, ezért bármilyen mutáns vírustól…..
A vimeo az egyik legkedveltebb youtube-alternatíva, ha videomegosztásról van szó, ahol ízléses környezetben, jól átgondolt rendszerben töltögethetjük fel a videóinkat. Hogy nem csak felhasználóbarátságban, hanem kreativitásban is élen járnak, azt most egy nagyon látványos…..
Ugyan a sajtóközlemény még nincs kint, de a T-Mobile üzletszabályzatai között már megtalálhatóak az új ikon 200-as díjcsomag árai. Eszerint ötezer forintos havidíjért cserébe 200 lebeszélhető percet kap az ügyfél, valamint 1 giga adatforgalom és 100 darab hálózaton belül…..