Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helg@

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy mi csúszunk szép lassan a télbe, amazok a túlfélen meg szépen a tavaszból a nyárba, a fene a jódógukat.... ... és mivel a tavasz az mindig is jó táptalaja a friss ötleteknek - ott meg akkor ezek szerint ennek most nincsenek híján -, arra gondoltam, kukkantsunk át, mi a módi…..
Fáj a fogam. Jön a 7vége. Mindenféle fogorvosi ambulanciákon hajnali órákban kikötni én tudok a lejobban. Mindig ez a kombó a felállás. Mára egy Brooklyn-i és egy londoni jóságot hoztam. Melyik tetszik jobban? Zenemeg: first snow by emancipatorBrooklyn:London:Ha tetszett a…..
Semleges, natur színekkel, textúrákkal "felépített" lakásokról volt már szó korábban is, és a pár napja bemutatott Manhattan-i penthouse-os poszthoz sem véletlenül a 'Chocolate rain' c. zenemeget választottam :) Azokban a tiszta pillanatokban, amikor sikerül idegen…..
A vintage- (angol) és a shabby chic-stílusokat (franszia) remélhetőleg már mindenki ismeri, ezek azok a trendek, ahol a finoman ütött-kopottság keveredik némi századeleji élégánsziával, és nőies pasztellséggel. És megannyi oldalhajtása van már ennek is: mint pl. a mai…..
helg@ 2012.02.28 15:36:47
@sasababa: Szívemből szóltál! Nagyon, de nagyon le vagyunk maradva, ami a lakás-kultúránkat illeti (ld. "mediterrán" katyvasz, stb.). És tényleg: van, aki a szűkebb lehetőségei ellenére is képes harmóniát teremteni a térben (igen, még szocreál bútorokkal is), és van, akinek pedig csillagászati összegekből is csak egy giccs-parádéra futja.
A mi otthonunkban is indusztriál elemek keverednek kevés nosztalgiával (főleg öröklött holmik ezek). Fontos, hogy jól találd meg az egyensúlyt, és akkor nagyon szép eredményhez jutsz. A nagy tömegek meg hidegen hagynak. Hozzánk csak kis tömegek járnak.
Az francia Alpokban járunk megint, és persze egy gerenda- vagy rönkházra számítunk, de a párizsi designer és belsőépítész, Noé Duchaufour-Lawrance máshogy gondolta. Már ami a belsőt illeti. A megszokott sok birkabunda-sok fa-klasszikus kiegészítők kombó helyett kapunk: egy…..
Ahogy a címben jól elspoilerkedtem, ma két éve indult az ágy-asztal-tv egy szürke január 12-ei estén, a hölgyek örömére egy Gaetano Pesce fotellel. A kezdetektől az volt a célom, hogy egy olyan blogot írjak, ahonnan szívesen inspirálódnak nők, férfiak vegyesen, együtt vagy…..
Gyerekkönyvek Pöttyösök 2010.11.16 09:08:00
 Ahogy nő a gyerek (már betöltötte a nyolcat), megtanult szépen olvasni, és több-kevesebb lelkesedéssel könyvet is vesz  a kezébe teljesen magától, el kezdtem gondolkodni rajta, hogy lassan ideje lesz a Pöttyös könyveknek, mert én úgy emlékszem, másodikban kezdtem el…..
Alma meg a fája Az arany cipő 2010.07.27 10:05:00
 ... egyáltalán, fel fogom venni VALAHA? Kényelmetlen, elég magas a sarka és botrányosan arany. És igen, eljött az ideje: esküvőre mentünk, a fekete, bőszoknyás ruhámhoz remekül passzolt. Öv helyett egy arannyal átszőtt kendőt tettem a bújtatókba, hozzá egy arany táska,…..
helg@ 2010.07.29 10:10:16