Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nonsensologyst

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdára a Szingapúr-balhé eddig ismeretlen részletei szivárogtak ki a Motorsport Világtanács hétfői üléséről, ahol eltiltották a Renault-főnököket, de megkegyelmeztek az istállónak és Nelsinho Piquet-nek.Az autosport.com és a gazzetta.it is úgy értesült, az FIA-nyomozás és…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
hogyvolt Lost 5x12 - Dead is Dead 2009.06.23 02:01:01
(Korábban a jövő heti hogyvolt került ki, mea culpa, mea maxima culpa) Az előző részben kiderült, hogy KisBen csaknem murdelt meg Szájid erőfeszítéseinek ellenére sem, sőt, Szójer és Katinka partizánakciója és Dzsekk önfejűsége következtében az Ádörök markában kötött…..
nonsensologyst 2009.06.23 08:06:08
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
nonsensologyst 2009.04.29 14:52:28
@EasyFriend:

nem teljesen értek 1et, én nagyon szeretem a sci-fi és a misztikus dolgokat...

nem az a baj szerintem, hogy irracionális, az a baj, hogy nincs benne FIX pont...

ha elkezdesz nézni egy filmet, vagy olvasni egy könyvet ott az elején kiderül, hogy a cselekmény milyen körülmények között értelmezhető és ha azt elfogadod az az első lépés afélé hogy jól szórakozz, természetesen az is kell hozzá, hogy a cselekmény "szórakoztató" legyen (és itt nem feltétlenül nevettető, vidám dologra gondolok, csak teccen és kész)

ebben a sorozatban, nem szabták meg, hogy a dolgokat hogyan kell értelmezni, ezért sokkal több dolog lóg a levegőben mint az számomra elfogadható, persze attól másnak még tecchetik ez...

nekem a kedvencem az volt amikor ben lelőtte lock-ot, beesett a gödörbe és elkezdett meghalni, majd eccer csak úgy döntött, hogy mégse, inkább kimászik és jól elmegy qrva messze az adótoronyhoz és ott jól ledöfi aszem naomit (aki meg is hal nem úgy mint lock), mer telefonálni akar, de nem bántja ugyanezért (a telefonálásért) jeck-et...

szal egyeseket lelőni sem lehet, még a szigettől távol sem (pl walt apja manhattenben nem tudja magát főbelőni és túléliz autós önygilok kísérletét is) amíg másokat (a szigetlakók közül, pl a bunkerben walt apja simán lelőtt két ártatlant is) meg simán le lehet lőni...

nem könnyű elfogadni azt hogy ennek bizonyos magyarázatok után lesz értelme...
illetve nem vagyok biztos benne most hogy ezek a magyarázatok kielégítőek lesznek, ha meg valószínűleg nem azok akkor nem jól szórakoztat(engem)
nonsensologyst 2009.04.29 15:25:51
@Hamlet:

tegyük fel hogy így van... de akkor is a módszert tekintve érthetetlen. Ha feltételezünk egy olyan erőt/hatalmat/bármit ami fizikailag távolról is eléri, hogy ne sűljön el egy fegyver, akkor ugyanaz ott helyben miért nem ugyanúgy működik... tehát a lock-ra irányított fegyver miért sült el?

ugyanakkor marad a felvetés: el tudom képzelni hogy meg tudják magyarázni, de azt hogy ez a magyarázat elfogadható és kielégítő is lesz azt már csak nagyon nehezen tudom elképzelni, inkább azt gondolom, hogy nem lesz kielégítő (számomra), persze nem akarok pálcát törni felettük, de minden esetre MOST erőssen úgy tűnik, hogy hatásvadász elemekkel teletűzdelt, feleslegesen TÚLbonyolított dolog...