Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tengeri Mókus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest megkerülhetetlen. Fizikailag ugyanúgy, mint a legtöbb gazdasági, kulturális vagy társadalmi kérdésben. Mission accomplished. Így építették, így fejlesztették. És most ez a bajuk. Az, hogy „nem kell sorban állni a kenyérért, a cipőért” azzal jár, ami ellen…..
Tengeri Mókus 2009.05.22 23:16:54
@OkoskaTo:rp:

Te szegény nagyon buta ember vagy. Mit gondolsz, mi volt előbb Budapest, vagy az agglomeráció? Gondolkozzál már egy kicsit, szerinted az agglomeráció úgy jött létre a történelem során, hogy az emberek mind kiköltöztek, ott korábban nem élt senki? Az általad felsorotl városok a múlt héten népesedtek be? Talán az egész ország Budapestre született csak a sok önző ember kiköltözött és létrehozták az agglomerációt? Ennyire azért csak nem vagy ostoba. Ha nem tudsz gondolkozni, akkor nyiss ki egy könyvet és tanulj egy kicsit arról, hogy hogyan alakulnak ki a városok.

Inkább te tedd fel megadnak a kérdést, hogy minek költöztél be egy 2 milliós város közepére, ha valójában falusi nyugalomra, csendre és levegőre vágysz? Neked (vagy az őseidnek) kellett volna gondolkozni mielőtt beköltöztél a nagyvárosba.
Kedves Mélymagyar Barátaim!Ma reggel a neten bolyongva elolvastam egy fantasztikusan szellemdús írást (itt: http://ostortenetunk.blogspot.com/), amely a Kárpát-medencét, mint földi paradicsomot, a magyarságot, mint kiválasztott népet mutatja be. A rendkívül szuggesztív összefoglaló…..
Tengeri Mókus 2009.04.29 15:31:28
@Ratius: Minden szavadat aranyba kéne önteni. Tényleg.
Boldogabb leszel a diplomától, meg jobban kihasználod a csodálatos adottságaidat. Értem én, bár ez kb olyan volt mint valami vallási szekta ajánlója. Mindehhez neked diploma kell? Komolyan? Attól érzed magad különb embernek, hogy bemagolod amit elédraknak, aztán visszamondod és kapsz róla egy papírt? Neked ez egy eredmény, ettől érzed azt, hogy letettél valamit az asztalra? Muhaha :)
Ha te ezt tényleg elhiszed, akkor hiába diplomáztál, mert ahelyett, hogy tágult volna a látóköröd, inkább csak beszűkűlt. Bár ez is egyfajta különbség, belátom.

Én mindig jót kacagok az ilyen embereken, akik még jóval túl az iskolás koron is a diploma alapján határozzák meg magukat, lépten nyomon emlegetik ennek fontosságát és szentül hiszik, hogy ettől lesznek különbek másoknál. Ha már az életben nem sikerült sokat elérni, legalább van egy papír amibe kapaszkodni lehet és mondogatni, hogy akkor is különb ember vagyok, akkor is különb ember vagyok, akkor is...
Hát ha téged ez tesz boldogá... :)
Tengeri Mókus 2009.04.29 16:07:36
@sourcerror: Ezt szűrted le a szavaimból? Nem igazán értem miért is ne kellene fizetniük? Fizessen mindenki, úgy ahogy ez a világ nyugati felén bevett szokás. Akkor talán majd jobban elgondolkoznak az emberek, hogy mik akarnak lenni. Persze demagógisztánban ez elképzelhetetlen, ördögtől való dolog, méghogy iskoláért fizetni??

Jogosítványt ne fizessünk a közösből? Sőt akkor már mindjárt repülőre is, hátha valaki pilóta akar lenni.