Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogyófalvi Cicmarek

3 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Ne a nőt, a seggét nézze! 2011.02.21 10:02:00
Egy érdekes videó kering a Youtube-on, amiben két dögös csaj járja Malibu utcáit, felszerelkezve egy popsi-kamerával, ami rögzíti a járókelők minden éhes pillantását. A filmet stílszerűen Valentin napon töltötték fel, és máris 4,5 millió nézőnél jár. Okos ötlet?…..
Bogyós bababefőtt Kilenc tojás 2010.09.09 09:58:00
Csodával határos módon mind a kilenc tojgli jól van, nőnek, nyújtóznak.Ma reggel derült ki, hogy csak szombaton mehetek a kismacskákért! (Ez nagy öröm, mert a blasztociták nagyobb eséllyel tapadnak meg, mint a három naposak.) Hajrá picik!  ..
Ma reggel UH kontroll volt: számtalan nyüzsgő picike a hasamban, feladtuk a népszámlálást és -méregetést, vigye kánya. Lényeg, hogy sokan vannak, és nőnek, mint a dudva. A petefészkeim most négyszeres nagyságra duzzadtak -csoda, hogy fáj?-, vasárnapra az eredeti méretük…..
Öt éve lesz már, hogy szabad utat adtunk magunknak- lesz, ami lesz, bármilyen logisztikai/anyagi nehézséget megoldunk, csak jöjjön az a baba, nélküle csonkán vagyunk. Azóta majd' minden gondolatfutam egy gyermek halványan felsejlő alakja körül végződik, mindegy,…..
Kedves Blogolvasó Barátaink, Sorstársaink! Tegnap este 8 óra 22 perckor végetért egy több, mint hat éves utazás: megszületett lányunk, Ajna Viola! Nagy öröm ez és azt kívánjuk Nektek, hogy minél hamarabb legyen részetek hasonló örömökben! Ne adjátok fel: a sikeres…..
Sok szakirodalom foglalkozik a termékenység fokozásának természet - kínálta lehetőségeivel. Nézzük, mely növények segíthetnek:cickafark (belsőleg és ülőfürdőként)fehér fagyöngy barátcserjepalástfűmálnalevélorvosi zsályaOvaria compméhpempőillatos barátcserjehamis…..