Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeneunnepe

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
zeneunnepe 2009.06.18 18:31:50
 Fellépők a Június 21-i Zene Európai Ünnepén a Királydombon.ZenzileAz 1996-ban alakult Zenzile tagjai a kilencvenes évek dubhullámát meglovagolva csempésztek jamaikai ritmusokat a francia és európai klubokba, és adtak azóta legendássá vált koncerteket. Raszta hangulatuk…..
A Zene Európai Ünnepén a BKV közreműködésének köszönhetően a városi életforma olyan pontjaira is eljut az élő zene, ahova eddig soha.Június 21-én, a Zene Európai Ünnepén 30 zenekar ad ingyen koncertet a budapesti 4-6-os villamosokon. Két órán keresztül minden egyes - a 4-6-os…..
Maurice Fleuret francia zenetudós javasolta, hogy a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntsék. A ZENE ÜNNEPÉ-t 1982-ben tartották meg először Franciaországban. Az ötlet az akkori francia kulturális miniszter, Jack Lang támogatásával valósult meg.Mára a zene…..