Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuck_man

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt, aki négynégyszerű csodát várt ma este is. Volt, aki katalán gálát szeretett volna londoni zakóval. Cserébe, kaptunk egy dezsavűt tavalyról, így az sem lepne meg minket, ha ezt a párharcot is Scholes rakétája döntené el.Hatalmas csalódás volt az egész mérkőzés, egy…..
fuck_man 2009.04.29 13:23:53
@ChapMan: jaj basszus ettol a báfi bozsik kettöstöl néha agyhalalt tok kapni, nem tom mér nem lehet olyan embereket odatenni akik tvbe is valokés még értelmeseket is mondanak...más európai tvken megy.(vagy csak nem vagyok eléggé bennszülött)
fuck_man 2009.04.29 14:51:50
@redcard: amugy ezügyben en csak remélem, hogy a tv2-ös mecsek legalább egy jo részét vállalja majd a hajdub, örülnék neki, mer a többit annyira nem szeretem
amugy jodolog ez a nyelvtanulásos , csak ösztönözni tok rá mindenkit
Sofoblog Bavaria vs. Heineken 2009.02.28 12:33:00
Volt ugye ez a Heineken reklám, amikor a párocska lakásavatóra hívja a barátokat. Női szakasz a hatalmas ruhás-cipős gardróbszobának örül, a srácok meg a walk in fridge-nek, ami dugig van gyöngyöző üvegű Heinekennel: Na ezt fejelte meg most a Bavaria az alábbi szpottal: Nem…..
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..