Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monyt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HUPPER.BLOG.HU Győzelmi sorozat 2009.03.20 17:07:00
..
monyt 2009.04.29 11:48:46
Szia Csa3a!

Igazán elismerésre méltó, ahogy az "IT" világ ezernyi szegletében megpróbálod a HUPPER eszmét teríteni. Nem hinném, hogy valaha is akaródzna bármilyen késztetésem előjönni valami hasonlóra.
Hát igen "legyalultuk" a keletet és a nyugatot egyaránt (főleg a robik). Úgy tűnik, hogy az egyebekhez hasonlóan nektek is sikerült valamiféle IP "gyárat" beüzemelni. De siker záloga azonban mégis csak a kliensszám növelése lehet.Az INDEX-es cikk nagy ötlet és siker volt ezen a területen, gratula hozzá.

Ebben a bloggodban kissé sikerült szembemenni magaddal!
Olvasd:
"Mond el, hogy mit tudnál hozzátenni a dolgokhoz, annak érdekében, hogy előbbre jussunk, szárnyaljunk, minél gyorsabban.

Ötletekből dugig vagyunk, mondhatni Dunát lehet velük rekeszteni. A megvalósításokhoz kellenek emberek. Senki ne jöjjön, hogy ezt meg azt kéne csinálni - mert valószínű tudjuk - hanem csinálja!"

Egyrészt biztatsz mindenkit, hogy tegyen észrevételt a haladás érdekében, másrészt meg elhajtod a francba, hogy minek dumál bele. A "ha megcsinálod meglesz", filozófiát el kellene felejteni, annak ellenére, hogy ez nagyon népszerű bizonyos "nagytudású" körökben.
Helyedben, az ötleteket elemezném a fórumon, hogy mit lehetne megcsinálni, mit nem, mi az amit már kipróbált a csapat és nem jött be, esetleg segítséget kérni a fejlesztéshez.
Továbbra is drukkolok, hogy legyen erőd energiád ilyen aktivitással hirdetni a HUPPER eszmét.
üdv
monyt