Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toby's

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Peruban az Amazonason lehet hajókázni luxuskörülmények között ezzel a hajóval.(forrás) ..
toby's 2012.02.29 15:36:06
@Achilles: nem, ez tényleg luxuskörülmény. a viszonyítási alap egy másik az Amazonason járó személyszállító hajó, ahol a nyitott fedélzeten mindenki felakasztahtja a függőágyát, és többszázad magával utazhat. amúgy ezzel a hajóval akkor sem mennék végig a folyón. elveszi a valóság, az őserdő élményét. maradnék a kisebb hajó/kenunál. kötetlenül hajókázva végig.
„Olyan volt, mint bármelyik átlag pasi, mély hangú, nem tette a lábát sem keresztbe, nem affektált. Többet nem írtam neki, ő sem nekem” – amikor az ember saját magát vezeti félre, biztos hogy a másikat kell hibáztatni? Rózsaszín-szemüveg elburjánzást és…..
Székyné Dr. Sztrémi Melinda 1958-ban született Balassagyarmaton. Tanári végzettsége és jogi diplomája van. 2006-ban lett a Fidesz színeiben Salgótarján polgármestere, 2007-ben lépett be a pártba, 2008-ban a salgótarjáni alapszervezet elnökévé választották. 2010-ben egyéni…..
Meglepő, vagy sem, a Travelodge szállodalánc felmérése szerint a férfiak egynegyede visz magával valamilyen plüssállatot az utazásaira. Az elmúlt évben a szállodalánc szobáiban 75 000 ottfelejtett plüssállatkát találtak és adtak vissza jogos tulajdonosaiknak. A hatalmas szám…..
Sziasztok!Közel 12 évnyi közoktatási pályafutásom alatt jó néhány intőt és rovót sikerült összeszednem. Talán ez sikeredett a legidétlenebbre, holott teljesen ártatlan vagyok. Csak annyi történt, hogy német órán tetszett a nálam csak 4-5 évvel idősebb némettanárnő ruhája, (meg persze a tanárnő...)…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
toby's 2009.07.25 18:57:49
@new_kid:
ha kitámaszt,akkor a karjait töri rapityomra. az a szabály, ha a falnak megy, el kell engedni a kormányt, hogy a karja ne törjön.
Jezsuita bloggerek Ki a felelős? 2009.04.23 17:58:00
A napokban kaptam egy emailt. Arról szólt, hogy valaki meglepődött, hogy bérmaszülőként nem fogadtak el egy elvált személyt, akinek új kapcsolata van. Mivel elvált, az egyház tanítása szerint nem vállalhatja a feladatot. Ma pedig órán az egyik tanárom, egy teljesen más…..
toby's 2009.04.29 10:09:36
@Kitalátor feljegyzete:
ausztrában kirándulva éltük meg az adventet. templomjáró emberként ott is elmentünk vasárnap a misére, persze rögtönt feltűnt a közösségnek, hogy "idegenek " vannak a templomban. a pap a mise végén megkért minket, hogy mutatkozzunk be, és énekeljünk nekik ajándékba magyar karácsonyi dalokat. az ott lévő gyermekek szájtátva hallgatták, és a mise után a templomkertben, miközben a felnőttek forraltboert ittak, és süteményeket majszoltak, a kicsik unszolására még több éneket kellett nekik énekelni.
a misén is nagyon aktívak voltak, de a gyülekezet tagjai elnéző mosollyal vették tudomásul a gyermeki izgágaságot, nem volt gond belőle.
itthon már jobban meggyűlik a bajunk, ha a gyerekekkel akarunk templomba járni. nem is annyira a papokkal, mint a hívekkel.