Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NorbeArt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gawker-birodalom egyik blogján jött le tegnap este ez a káprázatosan kínos felvétel, amin Carey művésznő hangsávját kiemelve mutatják meg, mennyire szarul énekel a nő. Csöcs ide csöcs oda, ezzel a teljesítménnyel lent maradna a Rising Star fala, és az X-Faktorban sem jutna…..
Régen elég volt egyetlen változat is egy filmből, ám lassan szinte mindnek legalább két verziója létezik. Vágatlan, speciális, bővített, besorolatlan, rendezői, és így tovább. Annyiféleképp hívják őket, hogy eligazodni se egyszerű köztük. A DVD-kiadványokkal megjelenő interaktív funkciók hatalmas…..
NorbeArt 2014.03.25 17:24:00
@HN0rbert: Ezt nem is tudtam, kössz az infót, beszerzem a rendezőit!
1ébként nem tudom hogy lehetett kihagyni a Pillangó hatás rendezői változatát, és ráadásként különféle befejezéseit. Máig azt állítom, h aki a mozis verziót nézi meg a rendezői után, az nem kicsit fog k*rvaanyázni a végén, ugyanis a rendezői egy olyan kerek, egész történet, h ELKÉPESZTŐNEK tartom, h volt pofájuk megvágni, és eltorzítani a film mondanivalóját.
Érdekes kérdést boncolgat a Time magazin múlt heti száma, éspedig azt, hogy tényleg senki nem tudta Paul Potts-ról vagy Susan Boyle-ról, hogy ilyen jó hangjuk van? Lehetséges, hogy úgy élték le a kis életüket, hogy míg a Britain's Got Talent című műsorban fel nem fedezték őket,…..