Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoooolt

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtunk először a LOT-ról a májusban indított közvetlen New York-járata miatt, erre tessék, már itt is a következő panasz, ahol nem a járatkésés a fő probléma, hanem - hát gyakorlatilag minden más.   Tisztelt Homár,  A nemrégiben (május környékén) a LOT légitársaság által indított…..
Zsoooolt 2018.09.14 14:02:32
@Gabiiiiii: azért annak van egy diszkrét bája, hogy ha kevesebb szolgáltatást veszel igénybe mint amit kifizettél akkor jól megszívatnak mert olyan árképzést találtak ki maguknak amihez kellenek az ilyen gusztustalan trükkök. gratulálok.
Zsoooolt 2018.09.14 16:38:28
@ételizésítő: Mivan, rájöttél hogy értelmes érvekkel nem tudod megvédeni a lehúzást és csak a sértegetés maradt? :-) Tudod, ha mindenki szembejön az autópályán akkor te mész a rossz oldalon.
Ja bocs, még megpróbáltad ezt:
"Kb. mint a foglaló. Megegyeztek, hogy x időre te kifizeted a teljes árat. Ha nem teszed, tök mindegy, kinek a hibájából, akkor buktad a foglalót"
Itt más a helyzet, az utas kifizetett mindent és mégse vitték el a szánalmas kifogás miatt.

Véletlenül nem @Gabiiiiii: kolegája vagy?
Zsoooolt 2018.09.14 13:40:10
@Gabiiiiii: Értem én, a társaság olyan árképzési szabályt határozott meg SAJÁT magának, ami mellett kellenek az ilyan piszkos (logikátlan) trükkök hogy profitja legyen. És ne keverjük ide a flexibilis, stb jegyeket, mert azoknál tényleg azt kell megfizetni, ez rendben is van.
Ebben az esetben az utas teljesített minden feltételt csak nem utazott. (Nem módsított, extra igények) Mint fentebb írták: ha eladtad a 2 almádat nekem akkor nem lehet sírni hogy a következő vevőnek nem tudod eladni.
Védhetd a mundért, de a tisztességes az ha olyan árképzést alkalmaz a cég ami mellett tudja teljesíteni a VÁLLALT kötelezetségeit.
 Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Zsoooolt 2013.02.04 22:37:48
@igi1: " a másik dolgával meg nem kell foglalkozni, az az ő dolguk."
Ezaz, mindenki csak magával törődjön, véletlenül se segítsen máson. Gratulálok.
Zsoooolt 2013.02.06 17:35:43
@igi1: :-) Valaki nem bírja a kritikát, csak nem tudom akkor miért osztja az észt...
Bajor Imre hajhosszabításra érkezett, de tévedésből Medveczky Ilona mellét ültették be neki. Bajor perel, és D-s melltartót hord kalap helyett. Egyre népszerűbb a magyar celebek körében a hajbeültetés és plasztikázás, ráadásul egyre többen a nyilvánosság előtt teszik ezt.…..
Találtam egy marék videót 2009-ből, a perpillanat utolsó Redbull Air Race utolsó előtti napjáról, amikor a Breitling Jet Team nevű privát bemutatócsapat karcolta az eget a Duna belvárosi szakasza fölött, és gyorsan összevágtam belőle egy másfél perces klipet. Aztán (megint)…..