Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcipánmaci (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltheti posztunkban naiv ügyfél Budapest határában mit sem sejtő utasokat marcangoló ellenőröket vizualizált. A valóság a BKV szerint ellenben az, hogy egy önkormányzati rendeletnek köszönhetően nem büntetik azokat, akik a hagyományos környéki+Budapest-bérlet párossal…..
 Ti készítettek idén adventi naptárt? Az én idei kedvencem ez a kis fiókos házikó ajándékkal megpakolva, egyszerűen imádom!  Anyagok:Fiókos házikók fábólFehér, piros, zöld, aranyszínű barna akrilfestékAranyszínű drótFekete filctollKarácsonyi…..
Vajon eleve egymásnak van rendelve a jellegtelen nátronpapír és páratlan szépségű selyemvirág? A válasz egyszerű, IGEN!                         A virágokat varrás…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..