Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picimacika

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
picimacika 2011.11.03 07:28:37
@melchiator: Nekem sajnos volt szerencsém látni mikor elment egy magán könnyítő mozdony vezető mellet a vonat....
Ajtó kinyit farok elő és ki a sínekre...........
A nagy dolgát gondolom a köv állomáson elintézheti ha rádión beszól hogy "technikai okok miatt tovább fog állni a szerelvény.
Pontosan ilyet láttam a minap a Szentmihályi út egyik kereszteződésében, mint amit bara_o) írt meg. Kiegyensúlyozott nő lehet, ha nevetéssel intézte el a lenti helyzetet, ellentétben az előtte várakozóval... Kedves harminc körüli hölgy, Te, aki valszeg gödöllői vagy, mert a…..
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
Annyira könnyűcske lesz következő kérdésünk, mellyel egy World Series by Renault ajándékcsomagot nyerhet. A csomag tartalma egy instant paddock-látogatáshoz jól jöhet: jegyzettömb, kulcstartó, póló, toll, passztartó, mindez formás szütyőben a Renault Magyarországtól. Nagyon…..
picimacika 2010.12.11 18:11:44
picimacika 2010.12.11 18:12:58
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..