Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szöszmösz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pupa egy lenyűgöző őszi kollekcióval rukkolt elő nemrég, amit mindenképp látnotok kell! Néhány rúzs "mintát" már mutattam Nektek a blog Instagram oldalán, de hamarosan érkezik a blogra egy részletes poszt is. Addig viszont jöjjön egy kis játék! :-) A Pupa újdonságai az…..
Szeretnétek gyönyörű arcbőrt? Akkor nyerjetek egy L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagot, amely egy Nappali Ápoló Krémet, egy Szemkörnyékápolòt és egy 5 in 1 BB Krémet tartalmaz. A csodás arcbőr megörökítéséhez ezúttal egy klassz Polaroid fényképezőgép is…..
Enntrance Christmas giveaway party! 2013.11.26 20:18:42
Egy nagy-nagy nyereményjátékkal szeretnék nektek kedveskedni az ünnepek és az év vége közeledtével. Még csak röpke fél éve létezik az új blogom, de már rengetegen követtek, ami egy egyszerűen kimondhatatlanul boldoggá tesz. Hisz amellett, hogy kiélhetem kreativitási…..
Nyerjétek meg az egyik nagy kedvencem, a Sleek Nude palettáját, mely egy klasszikus, szuper minőségű, telt színekkel rendelkező "kis mindentudó"! :-) A játékszabály ismét nagyon egyszerű! Oszd meg az Enntrance facebook oldalán a játékról szóló hírt saját idővonaladon és írj…..
Elértük a 3000-es klubtagságot a Facebookon, aminek nagyon örülök, sose hittem volna, pláne, mikor elkezdtem ezt az egészet csinálni, köszönömköszönöm, elsősorban nektek, aztán a barátaimnak és a szeretteimnek, akik türelmesek velem, pedig tőlük veszem el az időt, hogy a…..
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...