Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beluschka

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkértem a Chrome-konteszt két nyertesét, hogy foglalják össze első benyomásaikat a Google böngészőjéről. Elsőként Pozsi tapasztalatait kopipésztelem ide. tetszik: az omnibox elsőre ügyesebb mint az awesomebar maximalizáláskor még kevesebb chrome oldalon kereséskor…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Múltkor azt írtam az egyik postban, hogy Sőt, én már most megelőlegezném, hogy itt nem látunk mást, mint a Gmail kontaktlistájának felkészítését arra, hogy kapcsolati hálóként funkcionálhasson.Kicsit erre a megelőlegezésre rezonál a New York Times Bits blogjának tegnapi…..
Tamás felvetése. Mellesleg szerintem teljesen jogos a dolog. Üdv!   Nekem egy olyan felvetésem lenne, hogy a bérleteseknek miért nem téríti meg a MÁV a jegy árát a lassan már mindennapossá váló sztrájkok alkalmával? Elvégre nekem van egy olyan szerződésem a MÁV-val,…..
Szervezett formát öltött a webszemetelés. Környezetvédelmi ügynökeink a gazfickók közül egyedül egy Petike nevű illetőröl tud, sajnos a nevén kívül mást még róla sem. Pedig a tényállás elég egyértelmű. Nem kicsiben nyomják. Ha csak megnézzük a legea.hu-t, a várt…..
Beluschka 2007.11.11 20:04:31
webszemét · webszemet.blog.hu 2007.11.11. 19:22:58

Nem nyelvész blog, de ha helytelenül írsz, milyen alapon fikázol másokat, akik helytelenül készítenek weboldalt? Ő nem tud weboldalt készíteni (vagy úgy ahogy), te meg nem tudsz helyesen írni. Melyik a nagyobb ciki?
Szerintem nem kell terjeszteni a helytelen írásmódot, meg azt sem, hogy interneten megengedett a helytelen írás.

Képzeljünk csak el egy kis fejlesztő céget, ahol két politikailag egyet nem értő fejlesztő igyekszik az Eurovariant biztosítási alkusz weboldalát összetákolni. (igen, leginkább ezt a szót lehetne használni az eredmény tekintetében) Adott tehát a két emberke, akik annyira…..
Mára virradóra 1024 px szélesre optimalizálták az oldalt. A sarki fűszeres szerint éppen azért, hogy a pletykált komolyabb változásokat előkészítsék. (A gépház hivatalos közleménye szerint is több lépésben fogják végrehajtani a megújulást.) Ezen felül csak az ikonszett…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
Marcsi a nap legviccesebb szösszenetét küldte nekünk. Nagyon nem szeretek hejesirási hibákért beszolni ( direkt írtam így :-p ) például hozzászólásokban, és kiváltképp nem szeretem, amikor beszólnak újra és újra, hogy a muszáj az pontos jé. (nekem elipszilonossal jobban…..
Beluschka 2007.10.31 11:12:48
webszemét · webszemet.blog.hu 2007.10.31. 09:47:17

Ariesnek igaza van. Neked meg azért nincs, mert egy dolog szlengben, vagy fonetikusan, vagy szabadelvűen írni, meg egy másik dolog helytelenül. A májkroszoft, Gugli stb... szavak nyilvánvalóan tükrözik a direkt helytelen írásmódot, senki nem nyavajog miatta. Viszont a "muszály", "kúltúra", "dúrva" egyszerű -de gyakran előforduló- helyesírási hibák, amelyek írását és használatát nem legitimizálja semmilyen új trend vagy technológia.
Onlinemarketing blog Csatlakozz! 2007.10.16 12:50:15
Egy biztos: amikor felmerült az ötlet, hogy kellene egy valamilyen Internet Szövetség, nem számítottam arra, hogy ennyire gyorsan fogunk haladni. De itt az október Nagy Esemény, és az Internet Hungary egyik fő előadása lett Straub Elek bejelentése a Magyar Internet Szövetség…..
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Z. fantasztikus ajánlatra hívta fel a figyelmünket. Megint csak egy lehúzós brigád. Mindig szívesen postolunk olyanokról, akik ingyenes dolgokat próbálnak a szerencsétlen, naív felhasználóknak eladni jó pénzért. A Web2Műhely igazán vérlázító szolgáltatást kínál,…..
Beluschka 2007.09.27 16:29:14
Beluschka 2007.09.27 19:41:28
webszemét · webszemet.blog.hu 2007.09.27. 18:14:44

Ezt írod:
"Előszöris, kutacs_ ! Mielőtt szólsz nekik, hogy pereljenek be. Nem állítottam hamis tényeket. Tessék megtanulni olvasni. Idézem magamat:
"vérlázító szolgáltatást kínál, igazán vérlázító áron" tehát szolgáltatást, nem blogmotort, vagy bármi olyat, ami nem igaz.
"A nyílt forráskódú WordPress blogot bróbálják némi háttértámogatással rásózni az egyszeri júzerre 150 rugóért" ott a kulcsszó, némi háttértámogatással. Ennyit a beperelésről... Ez valóban tény, de nem hamis."

Javasolnám, hogy értelmezzük az Index címlapján látható, általad írt címét ennek a posztnak:
"A nyílt forráskódú WordPress blogmotort próbálják rásózni az egyszeri júzerre."
Szerintem magáért beszél...
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
Nem szép dolog más betegségén röhögni, de hát Verebes Istvánnak sikerült elérnie, hogy a néző a padlón fetrengve röhög azon, hogy Albert Györgyi talán öngyilkos lesz. Amikor Verebes hosszú hatásszünet után kimondja: "Félő, hogy maga öngyilkos lesz", na,…..