Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8785

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
Delpo és Mardy együtt párosoznak Madridban. Nem is nyomják rosszul, már elődöntősök. Azért megnézném őket, amikor mindketten fenn állnak a hálónál. Mardy 187 centi, Delpo 198 centi. Az összesen majdnem 4 méter.  ..
1. Safina2. Serena3. Dementieva4. Jankovic5. Venus6. Kuznetsova7. Azarenka8. Petrova9. Wozniacki10. Radwanska11. Bartoli12. Pennetta13. Cornet14. Medina Garrigues15. Zheng16. KanepiÉs ahogy Gábor is mondta adásban, előfordulhat, hogy nem lesz kiemelt a 8 között. Tényleg Varázsdoboz.  ..
Tömören lássuk, milyen sorsolást kapott Roger Madridban, és kik lehetnek a legnagyobb ellenfelei az elődöntőig... :)..
8785 2009.05.10 22:31:30
Őszintén szólva sikerült eljutnunk oda, hogy ne tudjam leírni ezt a szót röhögés nélkül, sőt mi több hallani is vélem Bunyós Pityut, Fásy Ádámot és még mit tudom én kit.A fejemben ez a szó már csak nyolc esssssssssel létezik. (Linkelni nem merem, mindenki keressen rá a…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Off 2009.05.05 12:41:00
Sokszor írtuk már, hogy ez nem egy énblog, de akadnak néha dolgok. Gondolkodtatok már azon, hogy kinek vagy minek köszönhetitek azt, hogy elkezdtetek teniszezni? Hogy megszerettétek vagy megismertétek a teniszt? Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb emléke, ahogy állok a balatonfüredi…..
Roger, ezt jól elszúrtad. Valakit már csak meg kéne verni abból a trióból. Főleg, ha Roland Garrost akarsz nyerni. Mint azt mondottad a meccs után.  ..
29. Még 13 meccset kellene nyernie június 7-ig, és akkor söpörne salakon. Azért az félemetes lenne.Az meg még félelemtesebb, hogy simán megcsinálhatja.  ..
Czink Melinda bejutott az elődöntőbe Marokkóban,  miután legyőzte a cseh Hradeckát két játszmában 6/4 6/2-re.Melindának ez lesz pályafutása során a harmadik elődöntője, 2005-ben Canberraban szerencsés vesztesként döntőt játszott, 2006-ban pedig Bangaloreban kikapott…..
8785 2009.04.30 18:52:08
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy még egyszer meg kell szólalnom a hogyan győzzük le Rafát salakon témában, de miután átfutottam a kommenteket, azt hiszem ez elkerülhetetlen.Szóval az írás (illetve a két írás) nem Juan Martin Del Potroról szól.A legkevésbé se.A cím ugyanis…..