Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pannako

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokat változik az utóbbi időben a Google Ads. Ezért kampányok állítgatása során gyakran belefutok számos olyan kifejezésbe, amelynek jelentése számomra sem mindig egyértelmű. Úgy gondoltam, készítek egy listát és összefoglalom a fontosabb kifejezéseket. Ez a cikk egy folyamatosan bővülő lista…..
Marketing a startup alapításakor (1. rész) Fizetett marketing felületek startupok számára Szerezett marketing felületek Saját marketing felületek 2. Fizetett marketing felületek startupok számára A fizetett hirdetésekkel óvatosan kell bánni, mivel könnyen nagyon sok pénzt el lehet költeni…..
Két alapvető igazság van. Az egyik, hogy egy nagyszerű termék önmagában nem elég, hogy sikeres legyen. A másik, hogy a marketing önmagában nem elég, hogy egy szar terméket sikeressé tegyen. Egy startup vállalkozás, amellyel gyorsan akarsz növekedni megköveteli, hogy a terméked és a marketinged is…..
Nem a webáruházaknak írjuk ezt a cikket, hanem a sima átlagos céges weboldal tulajdonosoknak. Azok számára, akik első sorban szolgáltatást kínálnak és egy egyszerűbb weboldallal rendelkeznek. Kiknek szól ez a cikk: szolgáltatóknak (masszőrök, fodrászok, orvosok, hotelek, panziók, tervezők,…..
Pannako Milyen a jó honlap? 2018.08.05 12:58:05
Gondolom sok emberben megfogalmazódott már ez a kérdés. Mitől jó egy honlap, milyen a jó honlap és mennyibe kerül egy jó honlap? Ebben a cikkbe abban próbálok segíteni, hogy mire érdemes odafigyelni honlapkészítés megrendelése elött, hogy csökkentsük a rossz projektet esélyét és hogy…..
A Google sosem mondja meg, melyek a legfontosabb tényezők ahhoz hogy az Ön weboldala a legjobb helyre kerüljön a keresőkben, de azért szakmai fórumok olvasása, tapasztalat és a Google bizonyos megnyílvánulásai alapján lehet következtetni. Mi most összeállítottunk egy listát, ami szerintünk a…..
Topkaja.hu 2017.05.11 14:35:57
Sziasztok Blogolvasók! Elindult a Hivatalos blogunk amelynek címe: blog.topkaja.hu. Ételrendelés, jó kaják, Győr, legjobb helyi ételek, éttermek...
my77 A My77 esélyei 2014.04.08 11:45:59
Egészen eddig szinte napi szinten követtem az Édes élet c. reality showműsor adásait. Bár az adások természetesen meg vannak rendezve, még mindig sokan elhiszik ennek ellenkezőjét. Mivel azt tudni kell, hogy az emberek egyenként (tisztelet a kivételnek) is befolyásolhatók, tömegben…..
strumphosen Szexi harisnyák 2014.04.07 17:54:33
Livia Corsetti Bodystocking Priskilla schwarz strumphosen ..
Webisztán Abaqoos a Vaterán 2009.04.27 17:58:00
Már egy ideje lehet az Abaqoos-szal, vagyis a "magyar PayPallal" is használni a Vaterát. Aztán most jött egy sajtóközlemény, ami szerint az első 2000 olyan vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1000 forintot jóváírnak a befizetéseiből. (OTPdirekt…..