Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igenapu

26 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt a lovak közé csapnánk, töredelmesen be kell vallanom valamit. Az 1x02 részt is ezzel a címmel illettem (The quicksand girlfriend), pedig az a Bo Fight volt, szóval ezt benéztem anno, nézzétek el nekem. Most pedig lássuk, miről szól az igazi "fojtóbulás" epizód. Azt kell…..
Marty a sámán irodájában ül, és méltatlankodik. Utah államba szólítja őket a kötelesség, ezúttal egy olcsó hotellánc megmentésén kell dolgozniuk. Marty mindent rühell Utah-ban, az emberek kedvesek, de igazából nem, és semmi más nem érdekli őket, csak az a nyomorult…..
Az ABC péntek estére átmozgatott, és így a várakozásnak megfelelően szépen elsorvadó Happy Endings című sitcomja az utóbbi évek egyik legviccesebb és legeredetibb sitcomja, legalábbis szerintem. Soha nem rajongtam a Jóbarátokért, de értem, miért működött, és pont azért jó…..
Flitteres hótaposó csizma fényei vakítják szemünket, a benne lévő láb Roscoe-hoz tartozik, együtt menetel Marty-val a reptéren. Mi a szösz? Marty mindjárt meg is magyarázza: San Franciscóba kell repülnie, viszont nincs, aki vigyázzon a gyerekre, apja lepattant egy konferenciára,…..
Azt, hogy Timberlake kiváló előadó, tudtuk, és bár zenéjét nem szeretjük, de azt hallani, hogy jól tolja (Jimmy fia Krisztiént sem szeretjük és halljuk is hogy fos). A Saturday Night Live-ban ráadásul istenkirály vendég szokott lenni, mivel természetese komikus vénája van, vagy…..
Eljött a zombi apokalipszis, legalábbis ebben az epizódban, Max, Brad, Jane és Dave egy zombis filmet néznek, mindjárt fel is merül a kérdés, mi a stratégia ellenük, a beolvadás, vagy felvenni velük a harcot? Általános vélekedés, hogy Dave-nek menne a legjobban a beolvadás, már…..
Tudom, tudom, jaj nekem, hogy ennyi ideig parlagon hagytam a BK hogyvoltokat, bocsánatért esedezem. Már szörnyű álmom is volt az éjjel: azt álmodtam, hogy már más írja a hv-kat, és ez rettentő rossz érzéssel töltött el. Ami kedvenc barátainkat illeti, a már láthatóan és a…..
Marty az éjszaka közepén arra ébred, hogy egy kéz simogatja a karját. Felnéz, és az anyját látja, aki elég fiatal, bár arról a korábbiakban sem esett szó, mikor halt meg, azaz hány évesen vetett véget az életének. Kiderül, hogy Marty ezt csak álmodta, felriad, folynak a…..
Étterem, csilingelő poharak, Marty magyaráz egy ügyfélnek – de nem ezt halljuk, hanem ahogy főhősünk kommentálja, ami valójában történik, ez a meggyőzés folyamata. Először még ideges az ügyfél, folyik a homlokáról a víz, de Marty szép lassan elvezeti oda, ahol lennie kell,…..
Barátaink a reggelizőben ülnek, Max úgy zabál, mint egy disznó, a többiek rosszallóan nézik. Jane meg is jegyzi, hogy a földeken dolgozó parasztoknak kell ennyi kalória, akik aztán 12 órát güriznek, mire Max ártatlan arccal, viszont csámcsogva képes azt válaszolni, hogy végülis…..
Niall (korábban Macklyn) néven szerepel majd a True Blood új évadában Rutger Hauer. A karakternek köze van Sookie és Jason múltjához (nagyjából sejtjük, hogyan, de nem spoilerezünk), és úgy tűnik, ő lesz a évad főgonosza. A háziköntös-haj kombó mindenesetre mindent visz. …..
Az idegesítő Timike nagyon szépen az apja nyomdokaiba lépett: álsírással vetetett magának egy tabletet Hannával, vagyis ó bocsánat, nem magának, hanem a nyomi Samnek, akitől már nyálmintát is vett anno a hamburgeréről (fúj). Ezt persze Claudia megtudta, és egy jó kis fejmosást…..
igenapu 2013.03.14 12:43:40
@nyuszi01: vakon gépelés megy-e? ;-)
Jobbulást!

A BK mindig is a kidolgozott karaktereiről volt híres :-)
Akhilleusz szüleinek az esküvője miatt tört ki a trójai háború. Na nem közvetlenül, de minden ott kezdődött, hogy Péleusz phthiai király és Thetisz tengeristennő mennyegzőjére egy bizonyos Erisz istennő nem kapott meghívást. Márpedig Erisz a viszály istennőjeként nem…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x09 2013.03.12 13:00:00
Elérkeztünk a végéhez, most mindenki búcsúzik mindenkitől.  (A csatorna home lapja folyamatos technikai stressznek tett ki, ezért a sori végét bánom, de azt nem, hogy ez az idegeimen hárfázó, nem létező hibák miatt leblokkoló vacaktól megszabadulok. A fejlesztőknek…..
igenapu 2013.03.12 19:08:13
Diszkriminációs vitába csöppenünk bele mindjárt kezdésként, a fekete és a meleg próbálja sajnáltatni magát, senki sem veszi be, hogy ez most tényleg komoly. Bradnek ráadásul fehér felesége van, ami még mindig megbámulást vált ki az emberekből, a többiek azzal vigasztalják,…..
Fekete-fehér csendélettel nyitunk, fekete férfi és fehér nő fonódik egymásba, férfi felriad, az arcába nyomott fenékből s nemi jellegekből még nem tiszta, ki a partnere, de miután megnézi az arcot is, nem túl boldog, mert a nő sem tiszta, mondjuk úgy, hogy ki van ütve. Hősünk…..
Belecsapunk a lecsóba, esküvővel kezdünk, templomival. Elérzékenyült vőlegény összegzi az együtt töltött éveket, felsorolja az összes klisét, miközben a menyasszony, Alex, enyhén szólva is feszeng, mintha nem is tudom, egy marék hangya lenne a bugyijában, amitől most már…..
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
hogyvolt Házasodna a gazda 1x02 2012.12.07 09:00:00
A selejtező megtörtént, megvan a legnépszerűbb négy gazdánk, akik eddig sehogysenem találták meg a szerelmet, de most biztosak benne, hogy a szmogos városból parfümfelhőn megérkezik az account manager igazi, és műkörmeivel megvakargatja végre a hátukat. Lilu szerint a vidék…..
Petra korábban itt. Csütörtök este van, Tamást és Petrát várjuk. Petra a múlt héten csak egyedül tette tiszteletét Dargaynál és onnan rögtön dugni ment a főnökével. Mire elindult, már mintha megbánta volna ezt a döntését, de már nem volt visszaút. Mi történt azóta?…..
igenapu 2012.11.30 11:13:48
@genevieve: az lehet, csak így az a helyzet, hogy hosszú éveket éltek együtt, és lehet, hogy Petra szinte egy percig sem volt felszabadult, szóval ez elég sok kérdést felvethet Tamásban...
Zsófi korábban itt. Szerda van. Zsófit várjuk. Nem szoktam az intro előtti részekről beszámolni, itt mindig „csak” a korábbi részek idevágó jelenetei futnak. Most egy kicsit meglepőek: Zsófi első jelenésekor zajló eseményeket idéznek. (Könyvekről, amelyek a pszichológus…..
Laura korábban itt Hétfő reggel van és én megint itt vagyok. Pedig tényleg azt hittem, hogy az a múlt heti ölelés lesz az első és utolsó érintés közöttünk. Az utolsó alkalom, amikor láthatom őt. És most, mint már egy éve minden hétfőn, megint szorongó léptekkel…..
A múlt pénteki ülés történése itt olvasható Végre péntek van. Ennek a mondatnak új értelmet adott a Terápia 5 hete. Mert ki ne várná a pénteket, úgy alapból? És még jobban várja az ágneses üléseket a Terápia-függő. Hogy mi lesz ma? Ha hihetünk Juditnak és ha rá bírta…..
A múlt pénteki ülés sztorija itt olvasható Ismét eljött a péntek, ma megint akasztják a hóhért. Az érkezés azonban más, mint korábban. Egyrészt Ágnes csaknem nagyestélyiben, új frizurával fogadja a férfit, másrészt Dargay egy hal társaságában érkezik meg. WTF? Ülnek a…..