Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krinya78

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
krinya78 2009.05.03 14:33:44
@Demokrapia: En sajnos nem nagyon ertek a hokihoz, ugyhogy hiszek Neked. En azt mondom, hogy szep volt, tanuljunk belole, es most nem szabad feladni. Csiszolni kell meg a dolgokat ahol lehet, es evek alatt egy nagyon sikeres sportagat lehet osszehozni. Ez kicsit olyan mint amikor a KOKO vilagbajnok lett. O volt az elso, kikapott nagyon, de megteremtett egy utat Erdeinek, stb. Akik mar tanultak az elozo hibajabol, valamint felhasznaltak KOKO kapcsolatait. Szoval ez egy nagy lepes volt mindenfelekeppen. Remelhetoleg sok fiatal fog elkezdeni hokizni koszonheto ennek a valogatottnak. Es vegre, hogy mi Magyarok rajottunk hogy nem csak a foci egy sport.
krinya78 2009.05.03 14:44:17
@Horiko: egyet ertek. Nincs miert elkeseredni. A danok 2003 ota minden alkalommal a bentmaradsert kuzdenek. Es legyunk oszintek, ebben a pillanatban meg ok a jobbak. En azt mondom, hogy sikeres volt ez a vb, szinte az osszes ellenfel tisztelettel beszelt rolunk, ami nagyon fontos. Nem sikerulhet minden elsore. Ez egy fontos allomas volt.
krinya78 2009.05.03 14:46:06
@defó: en svab vagyok, :)
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
krinya78 2009.04.28 17:27:58
@medve2: Koszonom, de igazad van, muszaj lesz honositani!!!!