Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kry-chan

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában a comebackek számát csak a debütálások múlták felül... Nekem nagyon úgy tűnt, hogy minden hétre jut egy új csapat. Lassan már követni sem lehet az újabbnál újabb fiú és lánycsapatokat. A többség esetében meg sem próbálkozom azzal, hogy a neveket megjegyezzem,…..
Kry-chan 2010.07.15 17:12:00
@nyam.nyam: Nem lehet, hogy nem koreai? Azert fura az arca? Mindenki az arcat furcsallja, ami szerintem nem ronda, csak nem az atlag tuncicsaj arc. De engem nem is zavar. Nekem is nagyon profinak tunt a live alapjan. O.o

Ez az X-cross nekem naon bejon. Uditoen kevesen vannak. xD
O七a力uS口und Secret - Magic 2010.04.05 12:15:00
A tavaly debütált Secret-ért fabatkát se adtunk volna, ha történetesen ismerjük első számukat, az I Want You Back címűt. Valószínűleg a futószalagon gyártott kérészéletű lánycsapatokhoz hasonlóan észrevétlenül tűntek volna el a süllyesztőben, csakhogy legnagyobb…..
Mivel Japánban sem most kezdtek el a zenével foglalkozni, ezért japán popzene is elég hosszú történelemmel rendelkezik már napjainkra. Emiatt szépen ki is termelte magának a saját klasszikusait, amik minden korosztálynak ismerősek lehetnek. Ezeket a számokat mindig sikerül valakinek…..
Másfél év után tért vissza minden idők legjobb koreai fiúcsapata©, (bulvárízű felvezetéssel: a pandafo$sal dobálózó* boyband), és a jelek szerint a Sorry, Sorry végre kisöpri a hónapok óta levakarhatatlan Gee-t a slágerlisták éléről. Csak az előrendelés…..
Taegeuk Jeonsa Epilógus helyett 2010.06.27 20:10:00
Deathcrow kolléga pompás összegzést írt, én csupán  néhány fotóval egészíteném azt ki:  a magyar-koreai barátság jegyében egy exkluzív nagykövetes képpel, valamint néhány gólöröm-snapshottal (a helyszín továbbra is a Batthyány téri Angelika café volt).Bal…..
A következő négy percben garantált aktív olvadás vár nem csak a rajongókra, hanem úgy általában a női olvasókra -  Taeyang ugyanis méltán az egyik legdögösebb ázsiai férfi előadó. Kapitális példány Koreából. I Need a Girl klipjét mától játsszák a zenecsatornák,…..
O七a力uS口und Nyári dallamok 2 2010.06.24 19:30:00
Elirigyeltem foodlfg kolléga nyári dalait. A rendszeres olvasók tudják, hogy már tavaly is készültek ilyen válogatások és idén újabb dalokat hozunk. A nyár jó, a nyári dalok még jobbak, ha pedig Ázsiából érkeznek akkor itt a helyük.Japánból a legnagyobb felfedezésemnek tartom…..
Kry-chan 2010.06.29 18:25:33
XD awwwwwwwwwwwwww. Az első naon tetszett. O.o A második... hát sosem voltam oda értük. De az AAA nagy kedvenc. XD
A thai KamiKaze kiadó nagyüzemben másol mindent, akarom mondani adaptál a thai viszonyokra mindent, ami kpop- vagy jpop-fronton egyszer már bevált. Ha a thai tinik amúgy is nagykanállal zabálják a koreai és a japán könnyűzenét, már miért is ne gyártanának nekik helyi…..
A Yazima Beauty Salon egy dal, valamint egy film erejéig összeállt a máig aktív Matsuda Seikóval, a japán popkultúra elsőszámú ikonjával, aki még a helyi diszkókorszak végén kezdte karrierjét 25(!) egymást követő Nr.1 kislemezzel. Az Oya Soichi könyvtár kimutatásai szerint…..
O七a力uS口und Nyári dallamok 2010.06.09 12:00:00
Mostanra már Magyarországra is berobbant a nyár, aminek eredményeképpen most már itt is legálisan lehet izzadni az utcákon. Nincs ez másképp Japánban sem, ezért ennek örömére válogattam is egy-két aktuális nyári dalocskát ide.…..
Mintha visszarepültünk volna 2006 végére, már ami a KAT-TUN tagszámát illeti. Akanishi Jin első azóta sem megmagyarázott hiatusát most egy újabb követi (az indok koncertturné az USA-ban). Az előző öt fős felállásról elég rossz emlékeim vannak. Az akkori Jin nélkül…..
Kry-chan 2010.06.19 22:25:57
@esztokam: Még sose vártam ennyire Kat-tun DVD-t. xD Inkább Kanjanis voltam régebben, mióta átnyergeltem a koreaira, azóta nem figyelem őket. De erre már muszáj volt. A Going beindított. XD Ueda vádlija. xDDDD
Nekem is az tetszik a legjobban, meg Kokié. pedig őt nem is szeretem. XD
Hoze Recycle rovat 2010.05.10 00:27:00
Tibeti temetésEgy temetés drága dolog a javából. Ott van ugye az emberek összehívása, maga a koporsó is drága mulatság, nem is beszélve a szertartás leszervezéséről, majd az azt követő halotti tor költségeiről. Tudják is ezt jól Tibetben és ezért - vagy talán…..
Mit is csinálhat egy unatkozó thai rendőr? Fogja a Koreában 2008-ban az Év Dalának választott slágert (Wonder Girls - Nobody), és munkahelyen, munkaidőben lezavarja a teljes koreográfiát. Az elején lehet értetlenkedni, hogy mi a fene lesz ebből, de a végén garantált az "ezt…..