Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torcida

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak…..
torcida 2019.08.29 02:23:03
@Rot: A kedves müanyagmentes faszkalap társaság meg kapjon kitüntetést.....mivel "csak"eldobálták a szemetüket mások udvarába.........
B.szom meg az álszent"hippi"édes anyjukat....akik 10 euroért inkább megb.sszák az anyjukat mintsem a szemetüket elvinnék......
Vászontasakba kurjátok meg a hasonszőrű anyátojat
– Mit rinyálsz? Azt írsz, amit akarsz… – vágják időnként a fejemhez, ha meg merem kérdőjelezni a szabadság, a demokrácia jelenlétét. Márpedig ez gyakorta megesik, az idézet azonban a legenyhébbek közül való, minden jelzőtől megcsonkítva, pedig igen választékosan szoktak megnevezni… Igazuk…..
Sziasztok! Tudom, hogy ez a bejegyzés nem témába vágó, de szót kell hogy ejtsek róla. A napokban nagyon sok olyan téma jött velem szembe ami fölött egyszerűen nem tudok elsiklani. Az egyik az amiről ma írni fogok. Ma (május 17.) van, a Nemzetközi homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap.…..
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
A brit énekesnő az Elle Decor szerint Los Angelesben vásárolta meg álmai házát, a Beverly Hills-i villa egy exkluzív lakóparkban van, és Jennifer Aniston is a szomszédok egyike...
torcida 2017.01.19 23:54:45
@kvadrillio: ....probálj megnyugodni....pihenj v.probàlj meg aludni....amugy neked is jó estèt :-)
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
torcida 2017.01.19 23:43:13
@ilanyok: pon jokor keresed a pènzügyi vezetöket meg a jogiakat+az agysebèszeket.....jött most belölük elèg :-)....muhahahahaha
Hajrà.....csak be ne sz.rjatok
torcida 2017.01.19 23:45:12
@ilanyok: Annyi,h ök inkább a 15-25 èves korosztàly......dexerre jok lesznek ők is........ :-)
Hogyha 80-100 ember halt volna meg mondjuk egy terrortámadásban, akkor valószínűleg már „nemzeti szükséghelyzet” lenne érvényben, a politikusok egymást taposva tartanának sajtótájékoztatókat és a TEK emberei fürtökben kommandóznának a zsúfoltabb köztereken. Azonban így,…..
torcida 2017.01.19 20:42:32
Az a jó hír, hogy az összes külföldön élő magyar nyugdíjas megkapta az Erzsébet-utalványt. Az meg a rossz, hogy semmire nem mennek vele...
torcida 2017.01.14 09:26:32
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig közel másfél év hátra van, a nagyobb politikai pártok lassan megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra. Noha Orbán Viktor és a Fidesz 2018-as győzelme akár borítékolható is lenne, a magyar baloldal egy profi stratégiával garantáltan megnyerné a…..
torcida 2017.01.14 09:20:55
Paris Jackson panasza miatt végül nem adja le a Sky a Michael Jacksonról szóló műsorát, a félórás epizód a Sky Arts Urban Myths sorozatában ment volna adásba. A csatorna azonban pénteken közölte, hogy nem vetítik le. Hangsúlyozták, hogy "nem volt szándékukban bárkit is megbántani" a műsorral,…..
Na, melyikükben tisztelhetjük az új miniszterelnököt?..
torcida 2016.09.01 13:32:51
Világhódító missziónk során, miközben megpróbáljuk a jónépet felvilágosítani a homoszexualitásról, sokaknál már a meleg szónál elakadunk. “Nem melegek, hanem BUZIIIIIIIIIIIIIIK!” Hogy számukra is biztosan átmenjen a tartalom, a továbbiakban én is a buzi szót fogom használni. A nembuzik általában…..
A magyar miniszterelnök legalább annyira szeret kerítést, mint kisvasutat építeni. Mindkettő idejétmúlt vállalkozás, ám jelen helyzetben jó ötletnek tűnik határzárral és játékvasúttal nosztalgiát ébreszteni az emberekben. Orbán Viktor legutóbbi bejelentése nem ért váratlanul bennünket, ugyanis több…..
Válasszunk Orbán megbukott már? 2016.08.05 18:11:00
Attól függ, hogy ki és hogyan nézi. Tény, hogy a Miniszterelnöki hivatalban ül, és minden esélye megvan rá, hogy 2-3 év múlva is megtegye. Csakhogy korántsem mindegy az, hogy egy politikus egy vízióval, jövőképpel motiválja a szavazót, ezzel azt is eléri, hogy az országban jobban menjenek a dolgok,…..
Érdekes kutatást szúrtunk ki a PewResearch oldalán. A kutatás arra kereste a válaszokat (még a nizzai terrortámadást megelőzően), hogy milyen vélemények, attitűdök jellemzőek Európa egyes népeire a bevándorlókkal és más népcsoportokkal kapcsolatban. A lenti ábra azt mutatja…..
Jani haverja – Minek mész oda? Nincs ott semmi, csak szamár meg szemét. Ez a kérdés és kijelentés gyakran hangzik el rokonok, ismerősök részéről, amikor valaki, számukra érthetetlen okokból, Albániát tűzi ki úticélul.     – „Lelőnek, elrabolnak! Nem félted a kocsidat?” - sorakoznak fel valós…..
A magyar kormány jelenleg azt a taktikát alkalmazza, melyet Kutuzov tábornok Napóleon ellen az oroszországi hadjáratban. Folyamatosan hátrál, közben a felperzselt föld módszerét használva gyengíti az előre törő ellenséget. Kérdés, hogy Borogyinónál sikerül-e döntetlenre kihoznia a csatát, így hiába…..
Nem jött bocsánatkérés, nem kaptak semmilyen gesztust a pedagógus-tiltakozási mozgalom vezetői (illetve kaptak, de abban nem volt köszönet, csak kockás alsónemű), ezért Pukli István és Törley Katalin csütörtökön délben kiállt a Parlament elé, a Kossuth térre, szembenézett a meghívott újságírókkal,…..
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Aki ismer vagy járt már itt nálam a blogon, az tudja, hogy szeretek kísérletezgetni, olyan területekre kalandozni, ahol nem jártam még. Most is egy ilyen projektet mutatok be - vagyis az indiai, vagy angol-indiai konyha felé kacsingatok. Egy biztos, hogy a családomnak és nekem nagyon bejött a…..