Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajajegy

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt kedden nagyon örültünk, mert a CÖF bejelentette, hogy ősszel újabb békemenet lesz ("a brüsszeli baloldal és hazai partnereik ősszel újra látni fogják, hogy mit és milyen erővel üzen a Békemenet"), ÉS már készül a Magyarországot „ellenőrizni” kívánó bizottság…..
A Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) fordul a Fidesz frakcióvezetője, ha a bankok összehangolják a pénzügyi tranzakciós illeték áthárítását az ügyfelekre. Az ötlet jó, sőt, továbbgondolásra érdemes! Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője újságírói…..
Viktorunk szerint korszakos adót vetettek ki a nagyeszűek a tranzakciós adóval. Korszakos lesz ez tény, legfeljebb nem abban az értelemben válik azzá, ahogy Viktorunk gondolja. Jelenleg úgy néz ki szegény, mint a Lali előtt sámlin kuporgó Király Sanyi, aki követeli a királylányos…..
Magyarország a 9gag-en ezzel a retardálttal.   ..
kajajegy 2012.06.22 15:30:16
Kövér László a hétvégén ráérzett a vereség ízére. A történtek után nyugodtan teret engedhetnénk a legőszintébb emberi érzésnek, a kárörömnek. Röhöghetnénk Morcos Bajusz izmozásának kudarcán, képletesen megveregetve a vállát: ügyes vagy Laci, szokjad az érzést, lesz…..
Nívó Fideszes két-évértékelő 2012.05.31 13:42:00
(Gondolom, már mindenki epekedve várja, mit ír a "Fidesz blog" a kormány első két évéről :-) Nagy elemzésre ne számítson senki, egyrészt mert már sokan megírták, mit gondolnak a témáról, másrészt meg egy komolyabb elemzés túlmutat egy blogbejegyzés határain. Vannak…..
Burzsuj A vonatok Ferrarija 2012.04.30 13:30:00
A budapesti metrókocsikat gyártó Alstom megcsinálta a vonatok FerrarijátOlaszország olyan szempontból mindenképpen szerencsés, hogy társadalmának 20. századi közös tudatát nem katasztrófák sora, hanem olyan dolgok formálták, mint a jó foci, a divatközponttá válás, vagy éppen…..
kajajegy 2012.05.01 07:29:40
A hét végére megkaptuk hát a kellő Gyurcsány-adagunkat: a nemzet demokratájának dolgozatával megegyező címmel adott be négy évvel korábban szakdolgozatot Rozs Szabolcs, az ex-miniszterelnök akkori sógora. Mint ma kiderült, ráadásul a DK-vezér munkájának bírálata tökéletesen…..
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
kajajegy 2012.04.13 11:38:28
Mit is lehetne még ehhez hozzáfűzni:

kepfeltoltes.hu/view/120413/tolvajok_www.kepfeltoltes.hu_.png

Tehát kifizetek majd egy adót egy olyan szolgáltatás után, ami után eleve fizetek? Amellett, hogy a jó édes anyukájukat, lassan a bankszámla kivonat is úgy fog kinézni, mint az áramszámla.
Mocskos férgek.
18. éve dolgozom mentális problémában érintett emberekkel. Dolgoztam kórházban, közösségben, állami és civil szervezetnél, az utóbbi években pedig egyetemi oktatóként és kutatóként az átfogóbb szakmapolitikai szinteken foglalkozom a témával itthon és külföldön egyaránt.…..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
kajajegy 2012.03.28 14:55:49
Ez voltmár?
atv.hu/cikk/20120328_dr_damu_roland_osszeesett

Lassan ez az egész önmaga paródiája lesz.
Te szent atyaúristen! Egy fideszes képviselőt kérdésekkel provokált a Központi Hírgyár! Intézkedést azonnal, országos hisztit, hülye nyilatkozatokat és mosakodást! Most, baszki, most! Támad a SZÍENEN, kérdésekkel gyarmatosít a rohattnyugat, puccs szaga terjed a levegőben!…..
kajajegy 2012.02.16 09:48:07
@BlahBlah:
" a segélyszolgálatokon az egész családnak ingyen ebéd" na ez ám az életcél!

Engem kicsit felháborít, hogy a "28000" a "47000" és a "meg lehet élni" egy mondatban szerepelhet.
Kusza Szem számmágus tegnapi Nagy Megfejtés beszédét élőben nem láttam, mert az indexesek online éhségsztrájkja érdekesebbnek látszott, - meg amúgy is éljen a sajtószabadság - de az írott tudósítást olvasva egészen szürreális kép bontakozott ki előttem: Matolcsynak nem…..
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
A menet élén haladó Pataky Attila felhívja a figyelmet az óvszerhasználat jelentőségére.VIA..
Snake Orbánizrájt 2012.01.22 06:28:00
Egy évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy az abszurd netovábbja, amikor Bayer Zsolt szervez "Békemenetet". Orbán ámokfutását, Giró-Szász és Szijjártó homályos tekintetét, Selmeczi Gabi mosolyát és Schmitt Pál tudományos tevékenységét látva azonban immár minden belefér.…..
Subba KELL: Fa Rubik kocka 2012.01.12 13:50:00
A Rubik kocka megjelenésének 30-ik évfordulójára kiadott limitált változat, kapható a Reflexshop-ban! ..
kajajegy 2012.01.12 16:23:01
Az elmúlt időszakban számtalan posztot, cikket lehetett olvasni arról, ne adjuk meg adatainkat, kerüljük ki a népszámlálásnál az adat megadást, mert veszélyes lehet! Ez a fajta bizalomvesztés az államban egy olyan bűn, ami az egész magyar politikai osztályt terheli, de kicsit…..
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
Nyílt válasz Bódis Kriszta nyílt levelére  Kedves Kriszta, hetek óta töprengek, mit válaszoljak 1-2. nyílt leveledre, amely ma is a facebook oldaladon olvasható nyilvánosan, és meglepi azokat, akik a kevés hatékony női együttműködés példájaként ismerték közös…..
Reágáló Termékenységi cenzus 2011.02.11 22:20:00
Időről időre fölbukkan a neten a cenzusos választójog igénye. Tréfás kedvű és kevésbé frappáns cybervagányok hol a vagyoni (illetve mostanában az adózási) választójog-arányítást, hol a műveltségi cenzus bevezetését vetik föl. Míg az elsőről elég könnyedén…..
Reméljük, hogy a Nagycsaládosok Országos Egyesületénél visszacsukható pezsgőt bontottak ama hír hallatán, hogy Magyarországon családi adózás után családi szavazás is lehet. Azaz a szülők a gyermekeik után is kaphatnak szavazati jogot. Ha ez így lesz, akkor a…..
Evan Baden fotós rájött, hogy mennyire vicces lenne kívülről megnézni a tükörbefotózós és kinyújtott karral lefelé elsütött Facebook selfshotokat, mi több ezeket jó minőségben elkészíteni, mintha tényleg szemtanúi lennénk az eseménynek. Csendben jegyzem meg, hogy mi a…..