Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmerfudd

10 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
elmerfudd 2011.04.28 14:29:29
@qtics:

Sajna ebben a kitúrásban tévedsz.
A Match a teljes hálózatát felajánlotta eladásra, ami kellett azt átvette a CBA. De más cég is mazsolázott.
A Cora eladása is folyamatban van, csak mellékesen.
elmerfudd 2011.04.28 14:34:14
@qtics:

Híszek én neked, de szerintem a mostani üzlet azért jobban néz ki, mint a Belga. Vagy tévedek?
elmerfudd 2011.04.28 19:38:42
@púdó: Azzal biztos nem vagy tisztában, hogy egyedül Ők voltak hajlandóak felvásárolni több száz hektár gyümölcsöt, melyből lekvárt főzettek a Pacific-el és sikeresen Dédike lekvár néven eladták. Jó pár gazda nem ment e-miatt csődbe.
Húúú de régen irtam ide. Azóta történt egy-lét érdekes dolog.Beszereztem egy új tv-t, voltam zenei fesztiválon, quadoztam, és kurva sokat lustálkodtam.Ez látszik itt is. Utálom ezt qva meleget, és nehezen viselem. Sajna a bicajozást is elhanyagoltam, sőt egy benevezett maratont is…..
Első májúsi bejegyzésem. Hmmmm. Egy hét mulva 32éves leszek. Nos végre voltam újra boltberendezésem, a Lázár fivérek 17.-ik kerületi üzletüket rendeztük be. Igaz, hogy a négynapos ünnep is odalett, de nem bánom. Nagyon jól éreztem magam. Jó volt újra a pörgés. Már…..
Kedden és szerdán boltlátogatás volt teritéken. Sok dzsubát eltávolitattam az üzletekből. Ilyen keményen már régen léptem fel. Lehet hogy holnaptól boltberendezésen vagyok a Lázárék üzletében, ma este döl el. Hosszú hétvége lehet hogy ugrik. Nem baj. Beszéltem az elnökkel…..
Tegnap megvolt a felvonulás. Röviden a történtekről. 15.30.-kor a Nyugatinál volt a találka. Nekem elötte még Csepelről be kellet karikázni. Hárman mentünk a rakparta Éva,Feri és én. A rakpartra érve találkoztam Dave-el a klubbol. Aztán legurultunk az indúláshoz. Mikor…..
A hobbi kerékpáros élete 24 2007.04.21 21:46:29
Nos pénteken voltam Veresegyházán egy kis melón. Utána a volt fönököm hozott haza. nagyon jót dumáltunk. Kiszálltam az Árpád hídnál és irány a szerviz. Elkészült a digitális fényképezőgép, azt hoztam el. Utána vettem pár dvd-t. Majd irány egy számtech üzlet, ahol 2.1-es…..
Utoljára szombaton irtam ide, azóta nem sok minden történt velem. Vasárnap a punnyadás jegyében telt el. Délelött itthon, délután Évánál. A lábaim nagyon fájtak a szombati túrától.Hétfön Éva ment be a központba én pedig jöttem haza. El kellett látogatnom a fogorvoshoz is.…..
Az idén előszőr válalkoztam terepturára. 11kor volt találkozás a hősők terén, elvileg legalább 6-an lettünk volna. Sajna csak 3-an indúltunk neki a budai hegyeknek(Dave,Kmax és én). Szike késöbb csatlakozott a Moszkva téren. Iigy már 4-en mentünk felfelé. Ami úgy nézett ki,…..
Imádom ezeket a napokat. Holnap remélem tekerés lesz a klubban. Már nagyon régen voltam bicajozni és hiányzik. 14.00óráig melózom aztán üzleti megbeszélés. Jelenleg egy beszámoló van az osztályon, amin még nem vagyok ott...
Tegnap este kiesett a Bayern is! :) Ma reggel nehezen keltem, még aludtam volna egy pár órát. Bejöttem a központba, de már 9-kor lelépek és megyek egy kis konkurencia vizsgálatra. Auchan, Tesco, Cora, Lidl. Nagyon jó idő van, már várom a nap fényeit. Mint irtam ma fallabda…..
Ma egésznap az irodát koptattam, miközben kint tombolt a tavasz. Bambán bámultam a monitort és gyártottam a táblázatokat. Közben frissitettem a forumot rendszeresen. Rajtam van a tekerhetnék rendesen, de a qva asztalon nincs kormány+pedál.Lassan közeleg a meló vége, megyek…..