Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steven67

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos dolgok derülnek ki a Ryanair legfrissebb üzleti beszámolójából. Eddig is sejthető volt, hogy mire megy ki a játék a szétültetéssel, mostantól biztos a dolog, teljesen összeállt a kép. Nagyon röviden: mindenekelőtt az üzemanyagár szárnyalása miatt a megtérülés váratlanul és nagy mértékben…..
Steven67 2018.05.24 14:48:51
@OkoskaTo:rp: na azért zöldségeket ne beszéljünk már!
A légiforgalmi irányítás egy külön tészta, ahol nincs az hogy egyik ennyit fizet másik annyit. Ferihegyen és Magyarországon a Hungarocontrol végzi a légiforgalmi irányítást ahol nincsenek "díjcsomagok" meg árképzés. A repülőtér szolgáltatásai (beszállítás, csomagpakolás,benzin, stb.) meg a légiforgalmi irányítás szolgáltatásai két teljesen más műfaj.
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
A Szóviccblog egy emberként és viccen kívül aggódik a súlyos beteg Stephen Hawking életéért. Mi mással kívánhatnánk neki jobbulást, mint egy olyan borzalmasan rossz, hawkingos képviccel, amitől még ő is megszólalna. A "művet" a jéghoki-vb ihlette:A csatolt a tegnapi…..