Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szltk70

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Toll Road Show. SkiccPali ezúttal a Veszprém megyeieket kápráztatta el ékesszólásával, bennem pedig lassan megérik a gondolat: én tulajdonképpen örülök neki, hogy ez a nímand lett a köztársasági elnök. Igaz, az alkotmányt nem érti,…..
Orbán Viktor szavai alapján úgy tűnik, kormánya végre hozzá mer nyúlni a költségvetés kiadási oldalához is. A lakosságnak ez nyilván nem fog tetszeni, a blogoszférának viszont igen. Heti szavazás-összesítőnk.Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt nézzük meg, hogy mit…..
szltk70 2011.01.16 13:14:24
@lujo22: "Ha amit elkúrtak a szocik, és akkor hagyták volna nekik vmennyire helyrehozni..."

Hát persze. Ők erről híresek. Elkúrnak valamit, és azt utána helyrehozzák. Naná. Azért tartunk itt, mert ők rendbe hozták a dolgokat.
Végre itt az iwiw válogatás!Tyson SzifonGondosan dokumentált MSZP-imádat (a második oldalon pedig Fidesz gyűlölet, érdemes átlapozni)Legalább takar (Komment!)FasztortaAngolzseniCsalánszopóSÖR minden körülmények között Fotosop artistaAkinek nem tetszik, ne nézze!…..
A www.penissizedebate.com oldal felméréséből készült a következő táblázat, mely a nők preferenciája alapján osztályozza a pénisz méreteket. A ideális (tökéletes)B nagyon kielégítő, de nem ideálisC kielégítőD élvezetesE nem megfelelő: túl kicsi, túl nagy, vastag…..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
szltk70 2010.08.27 11:17:15
@ave: mert aki egyirányú utcában ellenkező irányba hajt, annak vannak????
szltk70 2010.08.27 13:31:19
@blog23: "Orbánt 4 év korábbi elképesztően rossz és agresszív kormányzás után újra megválasztották most. "
Ezen felsírtam. Tudott valaki ostobábban kormányozni 8+akárhány évig, mint a szocik? Nem hiszem.
"és büszkék arra hogy nem sárban dagonyázva nőttek fel"
de akkor arra a kajára is légy büszke, amit a betonon termelsz, és nem a sárban dagonyázók munkája révén eszed. Több tiszteletet a vidéki embereknek, és hidd el, akkor ők is megadják neked. Addig azonban, amíg ezt a "Budapest a budapestieké" dumát nyomod, ne csodálkozz, ha nem így van.
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
szltk70 2010.06.23 18:07:47
@sanche: Miért is mocsok Tarlós? Mert nem tetszik neked? Na, te is biztos a rabmadaraktól tanultad a toleranciát.
Vágót már csak azért sem szabad fp-nek kinevezni, mert hátha róla is hidat neveznek el, és hogy nézne már az ki?
szltk70 2010.06.23 23:09:37
@g0d: Te is ügyes, jó munkásember vagy. Nem csak az ATV-t kell ám nézni! Azért talán Tarlós (én látod, megtaláltam a shift-et is, mikor a t-t lenyomtam!) kicsit normálisabb választásnak tűnik, mint szamizdatos barátunk (akinek a kedvéért örvendetes, hogy újra meg akarják nyitni az ország második legnagyobb épületét).
Varánusz Szellemeknek suttogó 2010.04.27 08:00:00
Lendvai Ildikó levele egy frissen letűnt korszak záróakkordja is lehetne. A szocialisták Jeanne D'Arc -ja magára húzta a máglyára indulók keserves mártíromságát, könnyes tekintetét a lassan oszlásnak induló maradék táborra vetette, és úgy kérdezte: de, azért szerettek még,…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
 Volt itt egy ország 2002-ig.Nem vetett fel bennünket, hétköznapi embereket a pénz akkor sem, de volt egy többé-kevésbé kiszámítható jövő: szerény, de biztos növekedéssel.Nem tűnt el az államadósságunk, de nem is emelkedett az egekbe, s hosszabb távon inkább annak…..
Tegnap adták hírül a tajvani sajtóban, hogy életének 79. évében Tajvanon elhunyt Zsoldos Imre, a Fujen Katolikus Egyetem Francia Tanszékének nyugalmazott tanszékvezetője. Zsoldos atya a második generációs verbita szerzetesek egyik legjelentősebb alakjaként tevékenykedett Tajvanon,…..
A Hír TV azzal csinált hülyét magából pénteken, hogy a Híradóban főhírként a rigójancsi áfája körüli zűrzavart mondta be. Mert ha a csokis sütemény az egykori cigányprímás nevét viseli, akkor 25% az áfa, ha viszont csak körülírják, akkor 18%.Mire utal ez az egész? Vajon…..
szltk70 2009.07.20 09:05:31
@Blazzo: "kicsiban"
Hát nem tudom, neked hol sikerült rosszabbul élned Orbánék alatt, netán börtönben ültél? Imádom az ilyen semmi indoklással a másikat riogató embereket, de sajnos már lassan kiismerhető a balos retorikátok, úgyhogy kár erőlködni.
Az a helyzet, hogy az elmúlt héten még azt terveztem, ma az SZSZ választási eredményét fogom elemezni: sikereket és kudarcokat, tendenciákat és veszélyeket a számok tükrében. 62.391 szavazaton, 2,16%-on azonban nincs mit elemezni. Az SZDSZ a 2006-os „győzelemmel”…..