Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truebeliever

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Videó került elő Ratko Mladicsról. Kicsit olyan érzés látni, mint, amikor Hitlert mutatták először színesben. Apám izgalmában véletlenül a mosogatószert itta meg egy pohárból, mikor épp csak kiszaladt a konyhába kortyolni egy kis vizet. Nem mintha náci lett volna apám, soha nem…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
truebeliever 2010.03.11 12:12:43
@oszamaci: nem a nehezebb, hanem a nagyobb sűrűségű, ilyen alapon a tengerjáró hajók...
Belsőség Ein Mercedes-Benz 2010.03.04 16:19:00
Lent voltam a pincében. Nem olyan nagy dolog, gondolhatják azok, akik nem ismernek engem. Akik viszont már jártak nálam, azok tudják, hogy van a pincémben egy szoba, amit sasfészeknek hívok. A berendezése egyszerű: egy kanapé, egy íróasztal, és körös-körül erős, vastag fenyőből készült polcok.…..
truebeliever 2010.03.04 16:46:28
A fiúk fennmaradtak a Colera táborban 5970 méteren, ami tulajdonképp a hármas tábornak felel meg. Az Aconcagua csúcsát - ami kb 100 kilométerre van Santiagótól, Chile fővárosától -, innen szokták mászni. A másik tábor, a Berlin kicsit lejjebb van és csak sokkal később süti meg…..
truebeliever 2010.03.04 11:12:10
 A szülinapommal kezdődött, amikor a rokoni kötelező kört tartottuk. Egy időre véget is ért (az aukció), hogy másnap újabb, nagyobb lendülettel folytatódjon. Akik követik az eseményeket, tudják, hogy nem ilyen egyszerű ez a sztori, Zsolt már sok mindent leírt. Hozzá kell tennem, hogy mindez egy…..
truebeliever 2010.03.03 10:57:57
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
Nem vagyunk demokraták. Többször is megírtunk tisztán és egyértelműen, hogy mi a liberális demokrácia nevű izét elvi alapon elutasítjuk. Ámde mivel ez az demokráciának nevezett izé olyan szép jelképpé avanzsálódott, hogy mindenféle paprikajancsi kötelességének érzi, hogy…..
truebeliever 2009.04.28 10:29:06
@simonmondja.:

egyetértek az előttem szólóval!

az a baj ezzel az okfejtéssel ami itt folyik, hogy többen okoskodva, magukat intelligensnek beállítva próbálják a nacionalista ideológiákat magyarázni, hogy az mért jobb mint a többi... csak az a baj, hogy egy olyan ideológia eleve nem lehet jó és az emberiség számára elfogadható, amely alapvetően a tagadáson és a gyűlöleten, a pusztításon alapszik...
persze ez mindig könnyebb út azoknak akiket a sors nem áldott meg annyi intelligenciával mint az átlagembert... mert gyűlölni mindig könnyebb!

a politikához meg csak annyit, hogy mindenhonnan dőlnek a hülyeségek és etetik az embert az előre hozott választásokal... a blogger törvényekre meg minden ilyesmire hivatkozik... tudtommal 4 évre választanak kormányt ez is benne van a törvényben nem? ezt én olyannak látom, hogy a játékban bárki nyerhet de ha mégsem én nyerek akkor mindenki más csaló... NŐJJÜNK MÁR FEL!!!
truebeliever 2009.04.28 16:38:32
@kgonzo:

ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni ezeket a dolgokat és hiszem hogy nem csak ketten vagyunk így ezzel...
truebeliever 2009.04.28 23:10:21
@Suum Cuique:

persze vitatkozni meg érveket felhozni lehet, de amit te csinálsz az szerintem a szavak és a mondatok egyszer innen egyszer onnan való magyarázgatása, ahonnan éppen kell, hogy burkoltan de védd azokat akik fasiszták (szóban vagy mindenhogyan) nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy a fasizmus nem helyénvaló, mert demagóg és gyűlöletet kelt és elhatárolódni ettől??? persze majd ezt is kimagyarázod :)