Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyucid

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyah helloka nyaloka!:)Jo sok ido eltelt megint....lusta voltam, mint a picsa...nem nagyon fullott a fogamhoz, hogy potyogjek, bocsika.Sok dolog tortent....Kisebb civakodas volt Helga es koztem, meg My Linda kozott....Helga ment a szobabol, VANDAME jott :) Aztapicsa milyen trio vagyunk igy....azota…..
Ahoj a Vilagmindenseggggnek! :)Jelentem meg elek. Meg mindig.Volt azota megint szoba csekk...mindent szep rendben talaltak....a kupit leszamitva :D az evezoket bedobtuk a susnyasba Vandaval...eltakaritottuk a bizonyitekokat :) Mindenki heppi.Mar hetek ota a Barefoot Barban tolom a melom. Nem…..
Ahooooj Emberek, itt egy hulla hempereg :PHehehe, megint itt, azaz nem ott, hanem itt :PNah....a mezes heteknek vege...Marci otthon, en itt....Hamar elteltek ezek a hetek, ujra egyedul.Apam, kurvajoittnekem!!!!! Minden egyes nap hártyát adok az Istennek, hogy itt lehetek, haha (kössz…..
Ajjaj....majdnem egy honapja nem potyogtem, de gaz. A bocsanatotokert esedezem....kukorican terdepelve. Orulnetek, mi? De nem....Szal eltelt jo par nap, het, miota nem irtam. Kulonosebb dolog nem tortent velem. Dolgoztam, bilincsben. Na jo, nem is. De azert dolgoztam kemenyen, aminek meg is lett az…..
Naaa, veegre, mi? Megint adok egy kis elethellot magamrol :P Igy van...itt vagyok es most kivetelesen nincs elore megirt szoveg, spontan kell tolnom a betuket...Nagyon nem torten semmi velem az elmult nem is tudom hany napban, 8-an penteken Grill Party volt a Divanal....egyesek ugy berugtak, h…..
Anyucid 2009.05.20 21:37:43
A tgenapi napom.....A masodik nap a melohelloban.Nagyooon zsirka, hogy rovid legyek...tobb vendeg volt, mint tegnap, tobb borravalo is lett estere :PA vendegek nagyon jofejek, rengeteg gyerekes csalad erkezett. Angolok. Fuuu, nagyon elvezem, a nap sokkal porgosebb volt. Nagyon elveztem a…..
Anyucid 2009.05.12 20:21:00
@Tomi: ...remélem leszek nagymama!.....,de nem most ée nem igy!:D mammy
Megint eljött egy újabb nap, mikor van időm pötyögni….Mondjuk elég vicces, mert ma egész nap day offom volt, nem mentem be dolgozni. De basszus most is mennyi az idő? 22:31 itteni idő szerint, nálatok 21:31 :) Szóval most vettem a fáradságot, hogy írjak egy kicsit mi is…..
Anyucid 2009.05.09 15:16:45
Szerda.Ma reggel észrevettem, hogy növesztődött egy Árpád a szemem sarkába. ERDŐ! Hogy az a jóillatú….hét meg a nyócát! No, akkor ma szemüvegbe megyek melohelloba…Na igen :D ……meg is kaptam a magamét…Teacher (tanárnő) lettem. Andrej elnevezett.…..
Reggel korai kelés….helyett késõbb keltünk megint My Lindával, olyan jó volt kicsit lustálkodni :) Helga egész jól tolja. Ebédnél megbeszéltük, hogy Adri elvisz minket Kos Town-ba, de szupeeeer!Egy fele elindultunk, kb. fél óra alatt oda lehet érni, szerpentinen mentünk…..
Császtok Kásás! Szerda reggel van. ¾-ed 9-kor keltünk. Hamar összecihelõdtünk, majd lementünk kajcsizni. Tósztot nyomattam ma reggel is, egy kis salival. Egész jó volt.Utána egy kis pihi a szobában.A csajokkal egész jól elvagyunk. Sokat hülyülünk együtt, egy húron…..
A nap jol indult, kis lustalkodas, majd ebed :) a reggeli megint kimaradt. Ebed utan gyulekezo volt. Tasos a  Bar fonoke kiosztotta az egyenruhakat, volt roszaszin, kek, drapp, sotetkek szin. Az en ingem vilagoskek feher csikokkal, rajta feherrel belehimezve a Lakitira. Kb ugy nez ki az…..
Hello hallo!Sajna olyan szutyok helyre kellett jonnom netezni, hogy itt semmit nem tud olvasni a gep...se a kepeimet nem tudom feltolni Facebookra, se az elore megirt szoveget nem tudom megnyitni! ..Annyira felcseszett, hogy most megyek es eszek egy igazi GOROG GYROS-t!!!Amugy minden oke, mar…..
Most indulás előtt 5 órával kezdem felfogni, hogy igen, itthagyom az Országom. Ugyan nem örökre dobbantok, hanem csak (tervezett) 6 hónapra....Igen, fél évre.Meglássuk mi lesz. Mindenesetre a gatyó kezd megtelni. Más ország, más nyelv, más nemzet(ek). Ja igen, más ételek :)A…..