Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gadam

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mivel Othi végre visszatért ennyi idő után az élők sorába,úgy gondoltam,most kijárna nekem is egy kis pihenés,hiszen már mióta egymagam tartom fent az egész blogot. Gondoltam elmegyek egy kicsit vakációzni,addig majd Othi szépen elszórakoztat titeket. Ha…..
Üdv mindenkinek! Ebben a két videóban az általam legjobbnak vélt grafikus modokat mutatom be és részletesen kitérek a feltelepítésük menetére is,hogy azoknak is sikerüljön feltenni,akik nem értenek olyan jól angolul. Remélem azért élvezni fogjátok ezt a kb. 20 perces modolási…..
gadam 2009.06.25 21:25:33
@BattleSoldier: Ki akar Senshinek rosszat??Én nem.Meg hát megajándékoz minket a videóival.
@penge96: Teljesn egyetértek veled.Ezért van a szerződés.(nameg Senshi kért meg rá)
gadam 2009.06.25 18:38:33
@BattleSoldier: igen kedves vagy.....nem most szeretnék!
Szevasztok! Hála a jó égnek,minden vizsgám sikerült,köszönöm szépen mindenkinek a drukkolást és a támogatást! A videó jövő hét elejére fog érkezni,dupla epizóddal,lezárjuk végleg a Resident Evil 4 nevű fekete lyukat a Pc játékok történelmében és semmi kifogás,mert ki…..
Sziasztok! Íme egy kis bejelentés,amit szeretném,ha megnéznétek! Ne haragudjatok a szörnyű hangminőség miatt,remélem lehet tisztán érteni,amit mondok. Ha pedig nem,akkor feliratozom a kérésetekre. Játékbemutató videó minimum ezen a hétvégén,maximum jövő hét elején lesz!…..
Üdv mindenkinek! A Resident Evil 4 bemutatása után a játékbemutató/videó listám így néz ki,remélem nem találtok ellene kifogást! EDIT: Videó maximum csak jövő hét végére várható!         Plusz egy kis HunTube Poop! :D 1. X-Men:Wolverie's…..
Közeledik a második rész! Méghozzá egy sztárvendéggel együtt!      ..
Egy nagyon korrket kis bemutatót láthatunk :) Köszönjük Sean! ..
Nos mostanában észrevehettétek, hogy nem vagyok annyira aktív videókitevések gyanánt aminek sajna megvannak az okai( tanulás, sport, haverok stb) és ezt sajnos tetőznöm kell. A következő 1 hétben kiutazok ausztriába német tábor címszó alatt, így a következő videók( május…..
Itt egy példa, hogy milyen tipusú játékok foglalkoztatnak leginkább: Tunguska! Mondjuk ezt a játékot mutattam volna be 5-nek, de ahogy elnézem, lehet hogy ezzel fogok kezdeni, mivel a második részét nemrég vittem végig, és tetszett. Amig nem jelentkezek videóval, kedvcsinálónak…..