Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VegyészBéla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az előző részben kitárgyaltuk a TransferWiset, jöjjön a Magyarországon is egyre népszerűbb Revolut. Akik hallottak már a külföldön való alternatív fizetési módokról, azok egyből a Revoluttal példálóznak, és mindenkinek azt ajánlják. De tényleg ez lenne az abszolút győztes? Nézzük meg, hogy…..
VegyészBéla 2020.01.07 16:29:12
@Vándorember: :) És hogyan célszerű rendezni? Ft-ban, vagy az adott ország devizájában? Ha Ft van a kártyán, akkor váltsam át az adott devizára? Csak azért kérdezem ennyire bután, mert olvastam valami hétvégi más +1%-os váltási költségről is... Vagy csak Ft legyen a kártyán és kint az adott ország saját devizájában indítsam a fizetést? Vagy ebben az esetben felesleges is vacakolni vele, fizessek kint a magyar bankkártyával? Illetve másik kérdésem : Revolut kártyával érdemes előleg számlát utalni itthonról :) Hirtelen nincs több kérdésem.
Eltérően alakultak az erőviszonyok a különböző bajnokságok alapszakaszában. A férfi Extraligában már minden eldőlt, a nőknél viszont óriási csata zajlik a legjobb négy közé kerülésért, csakúgy, mint az NB I-ben! A férfi NB I-ben a feljutásért harcolnak a csapatok. Tekintse…..
VegyészBéla 2010.12.06 20:09:11
@olyan8:
A Szövetség tojik az egészre már 25,8 éve...
Sajnos.
:(
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..