Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indafon

12 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól néhány kattintással a webről tudsz faxot küldeni, sőt saját telefonszámodon fogadni is tudod a neked küldött faxüzeneteket. Nem kell hozzá telefonvonal, faxkészülék, papír vagy toner sem, az Indafax a számítógépedről küldi el a kimenő faxaidat és tárolja,…..
Kedves Felhasználók!Néhány percen át rendszerkarbantartás lesz az Indafonon. Ez alatt az idő alatt rövid ideig a regisztráció és a belépés lehetősége szünetelni fog. A karbantartás célja a beléptetési rendszerünk frissítése. Az esetleges kellemetlenségekért szíves…..
Az Indafon egyik legfőbb újdonsága, hogy chatelni már nem csak az Indafonos ismerősökkel, hanem akár a Google Gtalk rendszerében regisztrált barátokkal is lehet.Ha van olyan ismerősöd, akinek valaki@gmail.com alakú az e-mail címe egyszerűen felveheted őt a kapcsolataid közé az…..
Tavaly nyáron megkérdeztünk titeket, milyen funkciókat hiányoltok a Vipmailből. Sok jó ötletet adtatok, amit köszönünk. Észrevételeitek nyomán elkezdtünk dolgozni a levelezőrendszer átfogó megújításán, korszerűsítésén. Örömmel mondhatjuk, hogy hamarosan elkészül a…..
Új ActiveX működik mától az Indafonban. A megújult Indafon vezérlő elsősorban azoknak hoz változást, akik eddig nem tudtak megfelelő hangerőt kihozni a telefonjukból beszélgetés közben. Az újítások révén az Indafon a jövőben nagymértékben erősít majd a…..
Az 1500 forintos feltöltés ebben a hónapban 3000, a 3500 forintos feltöltés pedig 7000 forintnyi Indafon-egyenleget biztosít. Erre a hónapra az elsősorban vezetékes számok hívására kialakított havi Globe-csomagok lebeszélhető perceit is megkétszereztük, így már a legkisebb,…..
Másfél hónapja indult el az Indafon: az a webes telefonszolgáltatás, amely a böngésződet köti össze vezetékes és mobiltelefonok millióival, illetve amely lehetővé teszi, hogy ismerőseiddel - számítógépeitek segítségével - mindig ingyen telefonálhassatok. Az elmúlt hetekben…..
Ismét megújítottuk az ActiveX-vezérlőt. A telefonáláshoz mindenképpen frissítsened kell a régit, ha a legutóbbi belépésedkor még nem tetted volna meg. (Ennek hiányában a kapcsolat-visszejelző szürke lesz.) A fontosabb újdonságok:Lassú netkapcsolat esetén az…..
Mától új ActiveX-szel működik az Indafon. Sok ponton megújítottuk az eredetit, új megoldásokat fejlesztettük bele a minőségi beszédhang érdekében. Így mostantól: Hatékony visszhangszűrés teszi kényelmesebbé a headset nélküli telefonálást. (Persze a headset használata…..
Többször felmerült a kérdés, hogy a Firefox-kiegészítő telepítését követően miért nem csatlakozik automatikusan az Indafon. Az IE Tab és az IE View is úgy működnek, hogy a plug-in telepítése után létrehoznak egy menüelemet az FF-eszközök menüjében. A használatukhoz…..
indafon Halló 2007.04.16 16:00:00
Igen hosszú előkészületek után lassan három hete elindult az Indafon, most pedig gépházblog jelleggel az indafon.blog.hu is. Szeretnénk Titeket folyamatosan beavatni az Indafon körüli munkálatokba, fejlesztésekbe: ezt a célt hivatott szolgálni eme blog. Itt mindig olvashattok az új…..