Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lesz egy 29 ezer forintos tartozásból 89 ezer forintos behajtási követelés? Hát az adminisztrációval. Aki tudja, mit takarnak a legkülönbözőbb misztikus tételek, segítsen Csabának, mert ő nem érti. Mondjuk az sem tűnt fel neki, hogy 4 hónap eltelt a két dokumentum…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Hatos 2012.01.21 12:58:46
Tisztelt Szerző!

Most láthatja, érezheti, hogy milyen érzés az amikor a(Z) embert azért támadják amiben hisz, amiért úgy érzi, hogy hallatnia kell a hangját. Emlékszem(nem tudom Ön emlékszik vagy sem), hogy melyik párt volt aki kisajátította a kokárdát(direkt nem írtam idézőjelbe a kisajátította, mert szó szerint történt. Aki nem viseli márc. 15 után is a kokárdát az nem is magyar, hanem hazaáruló!! Emlékszik?? Én igen). Panaszkodik azért mert nem néznek Önre jó szemmel a hitvallása miatt? Miért csodálkozik? Gyurcsány alatt mi történt a városban? Az utcai erőszak egyenlőre még mindig a jobb oldal privilégiuma ebben az országban? Az természetes volt mert hazaárulók ellen irányult? Azért mert hazudtak éjjel, hazudtak nappal? A jelenlegi kormány mit tesz? Hazudik mint a vízfolyás, szavukat sem lehet már elhinni, kiáll 1 nyálgép a(z) emberek elé és vigyorogva mondja a szemünkbe hogy Ti barmok vagytok és mi mindent jól csinálunk? Melyik párt képviselőinek a szája habzott 8 évig az EU parlamentjében és melyik párt tagjai akarták az Uniót rávenni, hogy büntessék az akkori magyar kormányt és vele együtt a népet? Volt az Önök soraiban olyan aki elhitte a választási kampányban azokat a marhaságokat amiket a Fidesz mondott?? Sajnos volt és meg is van az eredménye, de még mindig az előző kormánnyal foglalkoznak ahelyett, hogy magukba néznének. Elrepítették a Forintot(Kósa, meg a Petike), 360 Milliárd Forinttal kevesebb az adóbevétel mint 2010-ben(biztos Gyurcsány az oka és nem is Matolcsy és Orbán balga ötlete az egykulcsos adó), mindenkit magunkra haragítottunk, még azt is aki eddig a mi oldalunkon állt(jegyzem meg, hogy a Fideszt a saját Néppárti koalíciója is támadja intézkedési miatt), a jövő évben mínuszba fordul a gazdaság, tök független a Médiahatóság(ez még viccnek is rossz), független a Kúria(Szájer József felesége, aki mint tudjuk Lévai Anikó legjobb barinője) tök pártatlanul tud és fog is ügyeket elintézni? Ezt elhiszi valaki a jobb oldalon? Ha igen keltse már fel, rázza a vállát, mert a mesének vége! Sajnos mindkét oldalnak meg kell még tanulnia, hogy lehet ez másképpen is intézni, ne kell egymásban kést forgatni. Én szeretek vitatkozni, akár politikáról is, de az utóbbi években elment a kedvem tőle, mert bármilyen más nézetű egyénnel vitatkoztam a vége mindig az lett, hogy én egy kommunista bérenc vagyok. Halkan jegyzem meg, hogy nem avattak fel sem kisdobosnak, sem úttörőnek, de még a KISZ-be sem vettek fel, így én nem kompromittáltattam magam, de amikor ezt vágták a fejemhez amikor elfogytak az érek durva volt. Véres, hab csorgott a szájak szélén és ez elég volt nekem(pedig nem vagyok félős alkat, elég nagy vagyok hozzá), inkább én is hallgattam. Most már bánom, mert láttam sajnos előre, hogy ez fog történni velünk és most azt érzem, hogy nem tettem ellene eleget. Majd a következő választásokon megteszem azt amit a Haza kíván!!
Hatos 2012.01.21 18:53:43
"Tisztelt" Várúr!
Ahhoz képest, hogy utálod a vulgáris kifejezéseket elég PARASZT módon válaszoltál. Én nem ebben a stílusban írtam, de mivel a válasz így jött ha akarod én is tudok ebben a szlengben beszélni.
Na idefigyelj te Díszparaszt!!
Nem vagyok névtelen, mert a neten MINDENHOL ezen a néven szerepelek!!! Én vállalom az arcom, nevem(ez a gyerekkori becenevem), nem úgy mint néhányan akik holmi sokatmondó Várúr néven fikáznak. A szemed nem kell lesütni társaságban, majd lecsukják neked azok akik ott vannak, mert annyi pénzt lop ki a kormányotok a zsebükből, hogy éhen fognak halni!
Ha nem lenne lecsukva a csipás szemed olvashatnád, hogy 20 Mrd Euro hitelt kell felvennünk. Kurvára csökkent az Államadósság(csak az elmúlt 16évben nem volt ilyen magas), elloptátok az emberek nyugdíj megtakarításait, szétvertétek a média, az igazságszolgáltatás, a gazdaság alapjait, a fiúk ellopták már dolomit bányákat, a 12 agrárcéget, a BÁV-ot és mai napig nem tudjuk ki is igazából Josif Tot és Kaya Ibrahim. Ti ugattok tisztességről és becsületről?????? Mertek kommunistázni embereket, mikor tele vannak a soraitok velük(Pozsgay elvtárs, aki részt vett az Alkotmányotok elkészítésében bizton egész életében ellenálló volt, a köztársasági elnökötök aki az Astoria igazgatóhelyetteseként még véletlenül sem tudott/működött közre a lehallgatásokban és ahogy érzem és tapasztaltam ááá ő nem volt párttag és komcsi:DDD)?? Szerintem tedd a pofád tartalékra, kicsit nézz magadba mert lenne mit. Nem védem Gyurcsányt mert ő is fasz, de legalább nem skizofrén állat.