Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamatic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
lamatic 2010.08.24 15:36:11
@nestrot10: Erre csak azt tudom mondani ahogy amiről beszélsz helytálló, csak nem jól közelíted meg a téma. Mondok egy példát. A skandinávok azt vallják hogy ha ő nem magának dolgozik hanem másért, és a többi is így tesz akkor hirtelen több millió ember dolgozik őérte. Most hasonlítsd össze a te élet színvonalad az övékkel, és akkor rájössz miért kell összetartani. A cikkről pedig:Tékozló Homár
Székely-magyar háború Szegeden, ez provokatív és összetartozást, saját identitást, szisztematikusan romboló, más fajt, vallást zsindex előtérbe helyező cím választás. Ez majdnem felér egy magyarellenes megnyilvánulással.
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..