Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép nagy homárral keresztezett sünt érdemelne a lenti történet cipőbolti eladója, mert ennél taplóbb hozzáállással még nem nagyon találkoztunk. A nem nagy hiba is hiba, azt ilyen ocsmányul kijavítani sem szép dolog, de a hölgy beszólásai teszik igazán izgalmassá a…..
Bikiniszezon Nem beszólni! 2009.05.05 14:40:00
A múltkor megkérdezte valaki, hogy miért nem cserélem le az egyik közösségi oldalon lévő fotóimat frissebbekre. Kb. két-három éve raktam fel őket, és szerinte épp itt az ideje frissíteni. Szerintem meg nem! Ugyanis olyan tapintatlanok bírnak lenni az emberek… Persze nem az…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.06 00:13:53
@rekafoto.com: Nem, nem én voltam, én szemtől szemben sokkal képmutatóbb vagyok, csak magamban gondolom azt, hogy menten kifordul a gyomrom, de a másik szemébe mosolygok. Csak ilyen webes felületeken mondom el az őszinte véleményem.
A legtöbb ember ebből a szempontból nagyon hasonlít rám, mind konformisták vagyunk, erről szól a nevelésünk. :)

De van rosszabb hírem is: nem velem állsz vitában. Nem engem kell meggyőznöd, hanem egy egész társadalmat, meg egy korunkra jellemző általános szépségtrendet (most felejtsük el, hogy az egyben egy iparág is). Márpedig a társadalom sajnos elutasító a kövérséggel szemben, és míg az államok jópofán megpróbálják az egészséges életmód meg a csökkenő TB-kiadások oldaláról megközelíteni a dolgot, mert az úgy PC (politically correct), addig a nép egyszerű gyermeke megelégszik azzal, hogy vicceket farag a dagikról, képregényfigurákat csinál belőlük, meg hollywoodi vígjátékokban röhög rajtuk.

Ez van, ne rám haragudj, én csak a tükör vagyok, ne azt törd össze.
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.06 00:22:45
@rekafoto.com: NEM BENNED VAN A HIBA! :)

(mondogasd)

NEM BENNED VAN A HIBA!

NEM BENNED VAN A HIBA!

:D
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.06 00:25:05
@rekafoto.com: A vizeletben viszont tudtommal már nincsenek baktériumok, csak a vese által kiválasztott anyagok. Akkor mi baj volt a húgyos nadrágos példámmal? ;)
Az új Trek film hazai bemutatójának rohamos közeledtével úgy éreztük, nem tehetjük meg, hogy elsiklunk a tény felett, bizony kis hazánkban a Star Trek már két manga kötet formájában is betámadta a sci-fi geekek vizuális receptorait. Manga és Űrszekerek? Kissé szilvapudingos…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.05 13:28:39
Nagyon kevés időm van ma munkát kerülni, ezért a The Arrow of Time-ról csak az első két pálya alapján írok. Várvédős-nyilazgatós játékról van szó, sok fejlesztési lehetőséggel és szép grafikával. Láttunk már ilyet eleget, de ezt kiemeli az átlagból a külcsín, illetve…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.04 14:52:56
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.04 16:44:29
@-sg-: Nem flesses, vagy nem játék, vagy nem lehet elkillolni vele a munkaidőt, vagy már úgyis mindenki ismeri? Vagy valami egyéb baj van vele?
Abszolút csak az érdeklődés szintjén kérdem, no offense.

Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.04 16:45:29
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
„Azt a büdös kurva életbe. ilyen kemény szöveget szerintem 82 óta nemmert senki nyilvánosságra hozni” – írta Uj Péter főszerkesztő, és igaza volt. Naszvadi Csaba, a közterület-felügyelet szakembere nem bírta tovább nézni az alkohol Havas Szófiánál is…..
Kattintásra ingerlő cím, az egyszer biztos, dehát mit tegyek, ha a kedvenc thai tévéreklámom tényleg erről szól. Kellemetlen lehet a szituáció, amikor olyan helyzetbe kerülünk, hogy nem bírjuk kifizetni a javítást a autószervízben. A szó szoros értelmében legatyásodott…..
 A toplistagyáros Forbes magazin (kedvencem tőlük a világ 15 leggazdagabb kitalált embere, élén Dagobert bácsival) a napokban összeállította a legélhetőbb városok listáját.  A New York-i magazin top 20 városa közt egy USA-beli sem szerepel, az élen pedig Bécs végzett.…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.03 17:01:18
@Aradebil: Miért, abszolút igaza van. Pár évvel ezelőtt például még közlekedtem tömegközlekedéssel, de a hangulati nyomai még most is élénken élnek bennem. De beszélhetnénk a hivatalokról is. Meg a közterületek tisztaságáról. Budapestnek tényleg csak az a baja, hogy magyarok lakják, mert egyébként kiválóak az adottságai.

Más: nem jön valaki játszani? Új harcosok kellenek: doiop.com/mangafight
Halálra unom magam ebben az élhető városban. :)

  Mi lehet a CIA igazgatójának mottója? Szerintem ez: „Nem hiszek a véletlenben!” Ő minden, nemzetközi jelentőségű esemény mögött értelmet keres. Nem lehet véletlen, hogy akkor tör ki a mexikói járvány, amikor Obama éppen ott van, sőt a járvány kitörése sem lehet véletlen az ő szemében. Én magam…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.05.02 19:28:22
@Ludas Matyi Online: Kedves Mátyás, hasznot nem csak pengő forintban mérünk! És az országimázs az már smafu? :)
Van pár dolog, amit az ember magával cipel kisfiú korától. Miután megláttad az első terepasztalt, lehetett az akármilyen béna is, életed végéig terepasztalt szeretnél birtokolni/építeni, aztán persze erre sosem kerül sor, mert nincs időd, nincs pénzed, vagy egész egyszerűen…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.04.30 17:08:43
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.04.29 11:07:40
Rendezzétek le békésen, így:
alturl.com/68nt

Aki nyer, viszi a másik kocsiját.
:)
A magyar kreatívok figyelmébe ajánljuk az alábbi vetélkedőt, ami olyan egyszerű, mint a faék, nem kell hozzá semmi más, csak egy pár csöcs meg pár jelentkező. A cél: olyan közel kerülni a bikinis csajhoz, amennyire csak lehet, de ha a versenyző hozzáér a mellekhez, akkor a…..
Van úgy, hogy az ember unatkozik és hülyeségeket c 2009.04.27 13:02:53