Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ve-RONI-ka

32 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Július elseje….Curpás Jancsi szülinapja :) Boldogot neki innen is!Megint eltelt pár nap. Csütörtökön (elseje) béreltek kocsit 4 napra a csajok, Evelina és Janka…be is vágtuk magunkat a kocsiba meló után és repültünk is a kis Matizzal. Kos város felé vettük az…..
 Jaszasz….Telnek – múlnak a napok, néha gyorsabban, néha lassabban….ebben az egy hónapban voltam fent is lent is egyaránt..Kisebb rosszhangulat uralkodott a Main Barban, kis nézeteltérés, vita volt, mindenki között…most kezd lecsengeni, nekem is jobb kedvem…..
Május 27. Csütörtök…..                STATUS NYITÓ BULI :)Végre eljött a „nagy” nap baszki, 2 hétig azon ment a témázgatás szinte minden nap, hogy na akkor mikor is lesz a nyitó buli? Beszélt…..
Mindenkinek utólag és előre is BOLDOG NÉV-, ÉS SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!! Baromira nem vágom, hogy milyen nap van, összefolynak a napok....Mivel hétvégén is meló van, nem nagyon tájolom be, hogy akkor most milyen nap is van?! ...csak az számít, hogy szerda, szombat jönnek a…..
Hello Magyarország!Na mi a szitu? Mindenki überfaszán érzi magát? Hogy telik a napotok? Néha írhatnátok egy – egy sort, hogy mi a fasz! Mivel sajnos fészbúkon nem mindig, sőt szinte egyáltalán nem tudom követni, hogy mi a tündércsoki van nálatok! …..ÍRJATOK A DURVA…..
Ve-RONI-ka 2010.05.17 11:28:26
@scottpeter: Húúú PéZséé!!!
Eső, elkellne....minden száraz és ki van szikkadva :P
Ne haragudjál Fiam!!!! Arra nincs időm, hogy fingjak egy nagyot, nemhogymég callcentereset játszak itt Neked...!!! :P De azért meglátom még...biztos tudok időt szakítani..de előre szólok, görög számot fogsz hívni, mert én nem fizetek :P
Na csöcskence a melledre :P
Nya...Vasárnap, azaz tegnap. Mert ma ma van, azaz Hétfő.Szóval vasárnap. Melódia 5-től, előtte jól rápihentem, nem csináltam semmit, kimentem kaja után a Breeze Bárba, annyira faszán megcsinálták, hatalmas placc, mindenhol kis longue garnitúrhhhák. Fehérek, szépek. Aztán 5-től…..
 Huhh, hát nem volt vmi nagy hajtás este. 11 fele érkeztek meg a vendégek, szám szerint 90-en, abból kb. max 20 jött be a bárba inni – enni vmit. Fél 2 után értem haza – a szobámba.Stars Main BarTassos idén már nem jött vissza, tudjátok ő volt a Bar Manager.…..
Kis Jorgó a tavalyi életmentő srác szerdán érkezett, jó sokat dumáltunk vacsi közben kivel mi történt, kicsit később átmentem a szobájába, épp beszélt telefonon vkivel…mikor nyújtotta felém a telefont, már leesett ki volt az…. Basszus, nagy Jorgó, az én tavalyi…..
Na ezt figyuzzátok!Tegnap, mikor Nikos kiosztotta, hogy ki kivel fog közösfeküdni....engem és Helgát hagyott utoljára....(igen, Helga megint a szobatársam lett)...megkaptuk a 307-es szobát, de csak egy éjszakára... merthogy? ....hnap költözés van...át a Suites-ba...5 csillagos…..
Újra eljött az idő,hogy blogoljak egy keveset….mondjuk pont hajnalban fejeztem be a tavalyit… :D :) sebaj, élvezzétek!Mandulahéjban megjegyezve épp a repülőn ülök és előre pötyögöm a bemásolni kívánt szöveget, amit Athénban adok fel POSTÁN. Blogpostán :)Pontban…..
A sziget szinte teljesen kiürült már, vendégek alig vannak, a melósok is mennek haza lassan - mi. Jön a hotel takarítása, standolás, pakolás elfele...jön a tél. Amik megmaradtak piák vagy a főnökségnek mennek, vagy a staff záróbulira.Mindenki klassz élményekkel…..
Igen tetszetős a cím, nem? Sport Lady :)Sok sportot kipróbáltam a hónapok során ....de most jött el az az idő, hogy rákapjak a röplabdára :) egyszerűen IMÁDOM! ... nem áll tőlem távol a labdajáték az egyszer biztos :) Bar személyzettel, meg a vendégekkel szoktunk…..
Szeptember 4-5. Egy dugott forró hétvége.......Melindával kb. 3 héttel indulás előtt leszerveztük a dátumot (milyen meglepő, nem? :D ) ...kértünk erre a hétvégére szabadnapokat. Nagyon könnyedén ment, a főnökség simán bele ment a dologba. Szerencsére pont fizu utánra…..
Talán írnom sem kell, hogy nem lesz rövid a téma :) Hisz ismertek, nem tudok meglenni egyedül....de ez a nyár vége felé kicsit változott.... Csapjak a kecsapba. Kezdjük M.-val, kivel együtt voltam mielőtt kimentem, majd miután kijött hozzám két hétre, elváltak útjaink.De…..
Akkor folytatnám.....Augusztus 12. Szerda.Beteget jelentettem a melóhelloban az esti műszaknál, nem éreztem magam túl jól, gyengeség, émelygés vót....láz nem vót.Kostas a kis fönci alig akart elengedni, azt hitte, hogy kamuzom. Nem egyszer voltam már úgy a szezon alatt, hogy nem…..
Teltek - múltak a napok, hetek, hónapok....és még mindig nem kaptam hírt az új bőröndömről.. A mocskok elfelejtették - gondoltam én, meg annyira nem is foglalkoztatott a dolog, hisz messze volt még a hazamenetel :)Augusztus elején Nikos ( a Hotel menedzsere ) megkérdezte…..
Kedves Olvasóim!Eldöntöttem, hogy befejezem a blogom, nem hagyom tárva-nyitva.Tudom, tudom, már rég itthon vagyok, de mégis! Piszkálja a csőröm, hogy szartam a beszámolóra. Mégegyszer elnézéseteket kérném! Július 29. SzerdaMuszáj vagyok elmesélni, ezt a kis…..
Nyah helloka nyaloka!:)Jo sok ido eltelt megint....lusta voltam, mint a picsa...nem nagyon fullott a fogamhoz, hogy potyogjek, bocsika.Sok dolog tortent....Kisebb civakodas volt Helga es koztem, meg My Linda kozott....Helga ment a szobabol, VANDAME jott :) Aztapicsa milyen trio vagyunk igy....azota…..
Ahoj a Vilagmindenseggggnek! :)Jelentem meg elek. Meg mindig.Volt azota megint szoba csekk...mindent szep rendben talaltak....a kupit leszamitva :D az evezoket bedobtuk a susnyasba Vandaval...eltakaritottuk a bizonyitekokat :) Mindenki heppi.Mar hetek ota a Barefoot Barban tolom a melom. Nem…..
Ahooooj Emberek, itt egy hulla hempereg :PHehehe, megint itt, azaz nem ott, hanem itt :PNah....a mezes heteknek vege...Marci otthon, en itt....Hamar elteltek ezek a hetek, ujra egyedul.Apam, kurvajoittnekem!!!!! Minden egyes nap hártyát adok az Istennek, hogy itt lehetek, haha (kössz…..
Ajjaj....majdnem egy honapja nem potyogtem, de gaz. A bocsanatotokert esedezem....kukorican terdepelve. Orulnetek, mi? De nem....Szal eltelt jo par nap, het, miota nem irtam. Kulonosebb dolog nem tortent velem. Dolgoztam, bilincsben. Na jo, nem is. De azert dolgoztam kemenyen, aminek meg is lett az…..
Naaa, veegre, mi? Megint adok egy kis elethellot magamrol :P Igy van...itt vagyok es most kivetelesen nincs elore megirt szoveg, spontan kell tolnom a betuket...Nagyon nem torten semmi velem az elmult nem is tudom hany napban, 8-an penteken Grill Party volt a Divanal....egyesek ugy berugtak, h…..
Ve-RONI-ka 2009.05.20 13:07:20
@Gabszi: Nem volt Dzsordzs? Azt a kurva :D nekunk egy nap 3 !!! :D annyit rohogtunk ezen... no mindegy. Atadom a greetinget :) Ti mikor mentek?
Izgulsz mar? Aniko is itt van, tudsz rola?
Puszas
Megint eljött egy újabb nap, mikor van időm pötyögni….Mondjuk elég vicces, mert ma egész nap day offom volt, nem mentem be dolgozni. De basszus most is mennyi az idő? 22:31 itteni idő szerint, nálatok 21:31 :) Szóval most vettem a fáradságot, hogy írjak egy kicsit mi is…..
Ve-RONI-ka 2009.05.14 11:31:00
@Gabszi: Szija Kedves Ismeretlen :) :) :)
Nem mondod, h Tasos 39 eves!!?? Ez meglepo :)
Atadom az udvot. Te mit csinalsz iden ? Mesz valahova?
Pako
Ve-RONI-ka 2009.05.17 13:32:44
@LilTim: Szija Te kis Bena :P
Atadom, de sztem azota ok mar voltak netkozelben....sajna ritkan van nekem is olyan, h gephez jutok...
Aztan Te is blogoljal ezerrel majd, hogy irhassak jo kis kommenteket :P
Na csocselek :)
Szerda.Ma reggel észrevettem, hogy növesztődött egy Árpád a szemem sarkába. ERDŐ! Hogy az a jóillatú….hét meg a nyócát! No, akkor ma szemüvegbe megyek melohelloba…Na igen :D ……meg is kaptam a magamét…Teacher (tanárnő) lettem. Andrej elnevezett.…..
Ve-RONI-ka 2009.05.17 13:29:29
@Dorthenas: Kossz az instrukciokat, le kell irnom basszus, h megjegyezzem :D De sebaj, ha addig nem jon ossze, majd Te megtanitasz :) :) :)
Siraly minden! :)
Pussz
A tgenapi napom.....A masodik nap a melohelloban.Nagyooon zsirka, hogy rovid legyek...tobb vendeg volt, mint tegnap, tobb borravalo is lett estere :PA vendegek nagyon jofejek, rengeteg gyerekes csalad erkezett. Angolok. Fuuu, nagyon elvezem, a nap sokkal porgosebb volt. Nagyon elveztem a…..
Ve-RONI-ka 2009.05.11 12:07:56
@Tomi: Nagymama???? Te hulye vagy? :P

....Unatkozom, jer es igyunk meg egy koktelt a bicsen!
Ve-RONI-ka 2009.05.17 13:27:06
@Tomi: Igen, szeretne az lenni, de nem most es nem igy!
Jer, fizetek egy koktelt :) :P