Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cdc

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekezdek egy érdekes hibával, amitől nagyon megtud ilyedni az ügyfél és nagyon hasonlít arra ha lemerül az akkumlátor.A legutolsó két szériája a C-nek 204;203 ugye én ezzel különböztetem meg a tipusokat, de máshol is lehet hallani ezeket a számokat, nem is beszélve az új 212 új…..
cdc 2012.03.08 15:02:14
@pixma: Szia, a fordulatingadozás még mindig nem oldódott meg, termosztát csere motortartó bakk csere megvolt..
Egy másik kérdés:hidegen a motortérből kopogó rázkódó hang amig el nem éri a 60-80C közötti hőmérsékletet.Klíma kompresszorra,tárcsára,szíjra gyanakodam.Szervíz megvizsgálta állítólag semmi baja, ilyennek kell lennie. 40ezer van a kocsiban.Mosta télen kezdte ezt a kopogó hangot.
Mi a véleményed? köszi
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
cdc 2010.03.17 09:36:46
@pelinkovac: Valóbvan lehúzódhattam volna, de mivel az elöttem levő sem ment és jobb oldalt kamion mögé kelett volna beálnom ami azt jelenti h 140km/h ról 80-ra lasítok ezért kihagytam! Azért fért be jobbról mert mindenki besorolt a belsőbe a kamion miatt!
Jobratatással tisztában vagyok és azzal is h bal oldalt mire való az kis kapcsoló! még a sztrádán is!
cdc 2010.03.17 09:40:37
@kolbászoszsömle: hülye gyerek mondom fékezésre kényszerített és így fért be elém! mit nem értesz???
ha látom h kamion lesz elöttem akkor be megyek a belsőbe és el haladok mellette!
cdc 2010.03.17 15:58:46
@effet papillon: a rendőr hasa,háta piros! füle zöld :)
A Csikós meg a Winkler együttes erővel szopatnak. Szerintük a járműparkom frissítése, hát nem akarnak megbántani, de kissé döcögősre sikeredett. Az elmúlt félévben teljesen meggyőződtek róla, hogy ilyen tesze-tosza kis bög vagyok (Nem igaz! Lelkesen támogattuk a…..
  Tudom, a Mercedesnél arra fejlesztették ki, hogy az autópálya belső sávjában is jól láthatóan közölje: takarodj. Csakhogy már zavaróan sokan koppintják. Vélemények az azonos című írásunkról...
kár-park Kiflibe hajtott Passat CC 2009.04.25 00:13:00
Észak-budai autósoknak ismerős lehet a szitu. A helyszín az Árpád Fejedelem útja és a Komjádi Béla utca kereszteződése, rögtön a Komjádi uszoda előtt. A világoskék-metál Passat CC a Margit híd felől érkezett és balra próbált volna befordulni, a Komjádi utcába. A…..