Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarisznya

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Ez a fantasztikus müvész hab pehely légies grafikáival hihetetlenül lenyügöz. Néhány rajzon aszt látom hogy fiucskák játszanak egymással és saját…..
           Juniusban melegedés várható fiúszexben is forró és viszonzásra találó meleg szerelmeskedés várható. Ujra melegitett homó kapcsolatok kibékülések...sperma zsúrok...felhőtlen légyottok.Aki eddig csak vágyot a fiú…..
Patrick Swayze öngyilkos akart lenniCsupán felesége tartotta vissza a rákbeteg Patrick Swayzet attól, hogy saját kezével vessen véget az életének. A színész egyre elviselhetetlenebbé váló fájdalmai arra sarkalták, hogy öngyilkos legyen és meg is tette ennek előkészületeit,…..
         Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ? Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ? A legismertebb csók a Judás csokja ami igen bonyolult következményekkel járt. A Francia csóknál…..
           Travolta hájasan is kellett a férfiaknak Hiába kisegyháza minden próbálkozása, Travolta csupán néhány évig volt képes hazugságban, férfiak nélkül élni. Kelly Prestontól egy fia, Jett és egy lánya, Ella Blue…..
tarisznya-18+ Pénis masszás 2009.05.05 17:47:00
Pénis masszás   A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert. A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs…..
                            Fanszörzet A női nemiszerv szörzete. Hasonló a férfiakéhoz azzal a különbséggel, hogy míg általában a férfiak szörzete a köldök felé felnyúlik, a nőké "vízszintesen" végződik. Ez a szörzet körbeveszi a puncit. Nem csak fölötte van, hanem a nagy…..
tarisznya-18+ Vizhatlan puncik 2009.04.27 15:56:00
  Na most az egyszer elárulom hogy hol a kritorisz...ott középen fent.           Amit a félszemű farkad lát és érez amikor be ötöl és…..
tarisznya-18+ tarisznya 2009.04.27 10:35:00
                                bőrtarisznya kisméretű fedeles bőrtáska, amelyet hosszú bőrpánton lógatva, félvállra vetve hordoznak. Általában bal vállukra akasztják a pántot, és a…..