Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noteszke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar városok az előző századforduló óta hagyományosan gazdagok zöldterületekben, fasorokban. Közismertek a szegedi "Ginkgo-utcák", a balatonfüredi platánsor, Kecskemét csodálatos parkosított főtere. Most azonban következzen egy kevéssé ismert példa, egy hasonlóan…..
A hagyományos polgári értékeket és a félmeztelen nőket (+autók, órák, szivarok, lovak) előnyben részesítő Gentleman Magazine-t osztogatták kedden a képviselőknek a Parlamentben. A marketingakciót nem kellő körültekintéssel tervezték meg. A képviselőnők is megkapták…..
noteszke 2010.06.20 22:26:07
Szerintem – mint magyarföldi születésű jelenleg hongkongi lakos, de szlovák-tót-morva hármasállampógár’ - menjen vissza Rátóti Zoltán Ceglédre hozzátok pógármesternek, én így biztos befutó leszek Magyarfölödön és Középföldén is.
www.szabadfold.hu/itthon/hirek/gyuttment_szineszekbol_polgarmesterek
Most ezt komolyan gondoljátok, amit leírtok, az a fontos, hogy ki hol született, nem az, hogy jó vagy rossz pógármester-e?
40 éve még rendben volt mikor, a nem helyben született karcagi tanácselnök felszólalt a „falugyűlésen” és ez volt a reakció:
- Tudom, hogy engem itt gyüttmentnek tartanak… - kezdte volna
- Tanácselnök elvtárs, a fia lehet, hogy gyüttment lesz itt Karcagon, de maga itt még senki – szólt közbe egy kun atyafi.