Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex_Kovalev

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Alex_Kovalev 2009.04.27 03:35:13
Kedves @najsport:

Nézd, nem nagyon értem a hozzászólásod, mert hogyan jőn ez ide? Hogyan kerül a csizma az asztalra és egy kanada magyar meccs hozzászólásaiba a te kedvenc szlovák játékosaid listája?
Oké akkor beszélgessünk az NHL-ről:
Edmonton Oilers, Minnesota Wild, Tampa Bay Lightning, Florida Panthers, Colorado Avalanche az alap játékban simán kiesett.. Tehát az általad favorizált játékosok fele már rég rendelkezésére állt a szlovák vezetésnek, mint ahogy a kanadai szakvezetés is a hasonló sorsú NHL csapatok játékosállományából válogatott. Gondolod, hogy a tök utolsó Colorado Avalanche miután kiesett nem adta volna ki a "nagy szlovák válogatottnak" például a "rettegett BUDAJ-t"???? :):):):)

2 pld a kanadai csapatból de persze találsz még más csapategyezést is:

ROLOSON Albert (Edmonton Oilers), HARDING Joshua (Minnesota Wild) két kapuőr a kanadai válogatottban van most. Csak nem, pont két kiválló szlovák jégkorong játékos csapattársa akik nem kerültek be a szlovák nemzeti csapatba? Szóval - legyünk őszinték - ezek az emberek simán nem kellettek... ennyi. Vagy büdös volt nekik a meló a nemzeti gárdában... túl nagy sztárok...:DDD
Akár igy, akár úgy, ez szégyen. Én nem dicsekednék vele.

Itt a listád kicsit szortirozva:

Rég kiesett:
VIŠŇOVSKÝ (Edmonton Oilers),
GÁBORÍK (Minnesota Wild),
MÉSZÁROŠ (Tampa Bay Lightning - keleti csoport utolsó elötti)
ZEDNÍK (Florida Panthers),
SVATOŠ (Colorado Avalanche - nyugati csoport tök utolsó),
BUDAJ (Colorado Avalanche),

Még játszik:
CHÁRA (Boston),
JURČINA (Washington),
ŠATAN (Pittsburg),
DEMITRA (Vancouver),
Marian HOSSA (Detroit),
KOPECKÝ (Detroit),

Szóval ha valóban gratulálni akartál és a célod nem az volt, hogy futtasd mennyivel pengébbek a szlovák jégkorongozók a magyaroknál, akkor mire ez a felsorolás?

Én Montrealból irok és tényleg jó volt látni a fiúkat, még ha az eredmény olyan is lett amilyen. A szurkolók pedig káprázatosak voltak. Ha a szivük felét be tudták volna kiabálni a játékosokba akkor az eredmény is szebb lett volna. Kár, hogy a csapat még a pályára lépés előtt eldöntötte, hogy ma vesziteni fog. Érdekesebb lett volna a meccs, ha az esélytelenség könnyedségével játszanak... vaskos meglepetés is lehetett volna, hiszen kanadának hoznia kellett a meccset. Nekik valóban okuk lett volna az aggodalomra, ha egy mindenre elszánt csapattal találják magukat szemben.
Szupert pedig kicsit hamarabb is levihette volna a szakvezető... Ez nem az ő napja volt, nincs a világon olyan csapat, ahol 6-ig várnak a kapuscserével.

Hajrá magyarok lesz ez jobb is!!!!