Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HajráSMSwarez

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
HajráSMSwarez 2009.04.27 04:26:54
Üdv mindenkinek!
Még csak beleolvastam a kommentekbe, már az is tanulságos.
Szóval 1 db 1TB-os vinyómról torrenteznek, az erköcs csőszök, kb 250 olyan DVD minőségű filmet, amit 1 DARAB 2000 ft-os sms-el töltöttem le.
Hogy miért nyúltam a warezhez?
Mert a szóbanforgó 250 filmet végig a full letöltési sebességemen tudtam leszedni, míg az erkölcs csőszök a minimális 1-es arányt sem ismerik. Mire ezt a mennyiséget torrenten leszedem ilyen seedelési hajlandóság mellett...számoljátok ki. Annyit mondok, hogy számos torrent letöltésén ugyanott tart több ember több hete, valamelyik meg már eleve halott, persze valamelyik jól jön, csak az a baj, hogy ami jónak számít az is még töredéke a warezről jövőnek és arról még nem is beszélve, hogy a warezről való letöltésemnek a szűk keresztmetszete az én amúgy nem gyenge sávszélességem volt. Persze, ha van időtök 25 torrentoldalon is szórakozhattok, de azért gondoljátok át, hogy sok volt az a 2000 ft?
Én barom meg éjjel nappal fizetem az áramszámlát meg az itt elérhető lehető legnagyobb sávszélességű netet, hogy feltöltsek az erkölcs csőszöknek a torrenten.
Szerencsére nem minden torrentező erkölcs csősz és remélem, hogy nagy százalékuk tisztában van az alapvető ellentmondással, hogyha erkölcsi alapon akar kiindulni, akkor a warezt a torrenttel sőt a hagyományos file cserélőkkel együtt be kell szüntetni, mert alapvetően midegyik adatforgalmának a 99.99%-át jogvédett tartalom teszi ki.
Ha megteszitek erkölcs csőszök, hogy torrenthez sem nyúltok, akkor törlöm a 250 filmet a vinyómról, addig sajnos többek között nektek is nyomom fel a torrenten.

Ami pedig az én jövőképemet illeti erről a dologról, az az, hogy 2 év múlva nem lesz kérdés. Mindenki 2.5"-os néhány TB-s mobil vinyóval fog rohangálni(most ez a kategória 1/2 TB-nál tart, de legalább nem kell külön táp, mint a 3.5"-nál) és ha a földhözvágja véletlenül a vinyót vesz egy másikat, mert az ára is lemegy 2 év alatt a harmadára, és az összes jogvédett tartalmat 5 perc alatt visszamásolja max 2-3 havertól.

Na szerintem innentől a macska egér harc a neten felesleges lesz minden jogvédett tartalommal szemben, sőt egyre kisebb biznisz lesz a warez meg torrent oldal is.

Üdv mindenkinek