Regisztráció Blogot indítok
Adatok
najsport

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
najsport 2010.04.21 20:13:02
@F. Kapus: Koszonom, sokszor olvasom a bloggot, csak magyarul nem megy olyan jól ... a Szlovének verhetoek de minden poszton jól kell játszani a magyaroknak, és remélem hogy Hetényi nem ma volt csak csúcsformában.
najsport 2010.04.21 20:18:00
@Morgó Muki: O.K. akkor jovore ha az A-csoportba lesztek ujra majd jókat dumálunk ... de pénteken húzzatok bele hogy úgylegyen...
najsport 2010.04.21 20:30:19
@Morgó Muki: Ma kb a kozepetol nézhettem a streamen a mecscset és remélem pénteken látom az egésszet ... (és gyoztok !!!)
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
najsport 2009.04.27 11:38:23
@Horiko: abszolut igazad van, csalódotak vagyunk a szlovák csapat játékából, de az a igazság hogy Szlovákiának nincs 2-3 csapatra való játtékosa ezen a szinten, és ha 10-15 hiányzig a keretbol akkor már csak egy kozépszintu gárdára futja. Drukkolok nektek hogy bentmaradgyatok ...
najsport 2009.04.27 11:50:10
@D. Gromov: koszonom, akkor egyezzunk meg hogy ti legyozitek a fehéroroszországot, ezzel a bentmaradás tuti, és mi nem visszuk tovább a vereségért járó 1 pontot, hanem a magyarokkal szerzett hármat :), a cseheket kétszer vertuk az elokészuleti mecseken, de hát a tétmárkozés mindig másról szól ...
najsport 2009.04.27 12:00:33
@D. Gromov: sziasztok, holnap majd drukkolunk és aztán megbeszéljuk ...