Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor-úr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc nap múlva kezdik a csapatok a közvetlen felkészülést az NHL október 7-ei rajtjára, szeptember 21-én már előszezonmeccseket játsszanak. Sokan jöttek, sokan mentek, néhányan hosszabbítottak. Előbb a Keleti Főcsoportban nézzük meg, kik hol tartanak. 2006 óta a Kraft Foods…..
Doktor-úr 2010.09.08 22:17:00
@Thresher: egyetértek kár értük...főleg goncsar volt a caspat egyik meghatározo tagja dehat ez van :)
Mindenkinek vannak olyan emlékei, amikből igazából semmire sem emlékszik. Emlékezetes emlékezetkiesés...egy jó buli, sok piával, sok haverral, ami után csak az érzés marad benned: "Ez egy kurva jó buli volt"Ezek közül megosztok egy sztorit. Nem saját, egyik haveromtól…..
Agyhugykő B*ssza a csőröm rovat 2009.08.28 20:17:00
Ma egy különlegességgel készültem.Mi lehet az ami egy férfiembernek bassza a csőrét az életben?Arról fogok beszélni, amit rengetegen ismernek. Talán jobban is, mint én. Ez a faj a homo sapiens nősténye. Lányok, nők, asszonyok, bulák, csajok, puncik, némberek, picsák, éppen ki…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..