Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kala91

125 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több, mint egy hónapja látogatom az edzőtermet rendszeresen, és imádom. Jó látni olyan embereket, akik hasonló célokat tűztek ki, és jó mosolyogni azokon, akik csak lézengenek. Most 73,2 kiló vagyok, jön fel a hasamra is a plusz, de nem zavar, ha ezzel jár a tömegelés, akkor…..
Sculpture for Beginners Fuck it :D 2010.05.19 20:04:12
Elég a diétából, nem látom további értelmét :) Megrendeltem a ballagási pénzből a tömegeléshez szükséges dolgokat, már meg is jöttek, ma pedig az új étrend szerint tápoltam. Az új csomag tartalma egy zsákos Jumbo Professional, zsákos BioTech Nitro Pure Whey, kis PowerTrack…..
Sculpture for Beginners Félidő? 2010.04.17 14:32:51
Na most van az, hogy dilemma. Egy hónapja diétázok, lement rólam két kiló zsír, az izomtömegem megmaradt, így vagyok 68kg. Ám ez a kinézet még mindig nem az, amire én vágyok. A hasamról is lehetne még ledolgozni, szerintem a combomról is... Sajnos ez az első ilyen diétám, így…..
A napokban többször sikerült gyújtani füstölőt, így ezeket szeretném ide megörökíteni, ha a kedves közönség engedi nekem. Először is a shopping után gyújtottuk be a Fakher dohányt a Verseghy parkban, sajnos nem volt túl jó, mert még újak vagyunk a cuccokkal, tapasztalatot…..
Hétvégén meg is történt a nagybevásárlás, újabb fergeteges ízeket kaparintottunk meg Budapest rejtett zugaiból :) Vettünk Mizot, Sultant, Wahát, Masah-t, Fakhert, Prince-t és Sheherezade-t is. Az újabb dohányokról post formájában nyilatkozunk valószínűleg. Vettünk még…..
Oké :) Vödrösfehérje megvan, kreatin elfogyott, étrend kész. Ez csak egyet jelenthet. Holnaptól belevágok a diétába, mehet a szálkásítás ^^ Belegondolva szerintem egyáltalán nem lesz nehéz, max. az első pár nap, mivel hozzá vagyok szokva a nagy adag kajákhoz, de mivel 2-3…..
Jön a tavasz, srácok. Lassan ismét jönnek a szabadtéri, pipafüsttel teli délutáni/esti összejövetelek :) Alig várom, hogy elővehesseb a biciklit ismét és mehessek a városba füstölögni, Verseghy-parkos feelinges dolgok, macskagyár... Oh, the memories :D Az én pipám is meg lett…..
Fogytán a kreatinkészletem, úgyhogy lassan vége a "tömegnövelő" időszakomnak. Annak ellenére, hogy magamhoz képest sokat ettem, sokat ittam, a tömegem 70 kiló. Zsír nem sok jött fel, de hason azért van felesleg, izom azért látható, hogy fejlődött. Csütörtökön már…..
Egyes egyének sikeresen elérték, hogy alvás helyett itt üljek a gép előtt és azt is nekik köszönhetem, hogy veszélyben van a környezetem - miattam. Ezért is gondoltam, hogy inkább próbálom szavakba önteni a mai pipázás élményeit, hátha eltereli a gondolataimat. Iskola után…..
Kezd fellendülni ismét a kultusz, tegnap komolyan jólesett egyet pipázni :) Earl Grey lett tömve Waha Barackkal, az eredmény egy kellemes gyümölcstea lett. A keserű kombinálva a tömény édessel, jobb nem is juthatott volna eszébe Adriánnak. A hangulat is a tetőfokára hágott egy idő…..
Edzés után mentem is a Fitness Pontba, ahogy meg lett beszélve. A tulaj épp akkor pakolt ki a Transporter-ből, amikor odaértünk, épphogy befértem a fal meg a kocsi között :D Kis várakozás után betértünk a szent helyre, és sorra mondtam igényeimet. Csodálom, hogy nem mentem az…..
Sokan mondják, hogy ne érdekeljen a protein íze, hiszen a hatás ugyanaz, nem azon múlik, hogy mennyire ízlik az adott embernek. De könyörgöm, amikor már rossz rágondolni, hogy megint ugyanazt a szart kell legurítani, és még mennyi van... úgy vélem ez tudat alatt lehet kihatással…..
Tegnap délelőtt ellátogattam a helyi Fitness Pontba, hogy megnézzem mi a kínálat, meg ha épp nincs, akkor meg legyen rendelve. Ahhoz képest, hogy úgy gondoltam üres kézzel jövök haza, meg lett pakolva a szatyor. Volt 320g-s Attack, Multi-Pro vitamin és kaptam  mindenféle teszter…..
Nézzük, mi a pálya. A november és december hónap szenvedés volt, mivel elkezdtem csinálni a jogosítványt, heti három KRESZ-re jártam, délután 4-től este 8-ig, plusz heti két táncom is volt szalagavató miatt. És akkor még a barátnőt se említettem, akit nem lehetett hanyagolni.…..
Mivel holnap nincs iskola, ezért most van időm írni valamit, és már fáj a szívem, hogy itt pang szegény blog már mióta :S Szóval, egykét hete esett meg az, hogy felcsoportosultunk Adriánhoz egyet pipázni. Az egyébként az új törzshely, mert lehet Cocobrico-t izzítani (megtaláltam,…..
Na lássuk mi a helyzet, mi említésre való. Még mindig rendszeresen járok, itthon pedig megy a cardio. Súlyzós edzésből hármat, kardiósból minimum hármat szoktam egy héten. A mérleg szerint gyarapodtam, de ez lehet csak megkötött víz, mivel megint volt bevásárlás, hiszen az…..
6 hét sok idő. Ennyi telt el az utolsó post óta. Sajnos se a blogra, se a pipázásra nincs nagyon idő. Azért volt pár emlékezetes gyújtás, pl. a párás cappucino-s, a tegnapi wcillatosítós waha citrom, és a tánc előtti Adriános xboxos füstölések...
Sculpture for Beginners Kimaradás 2009.10.28 13:11:49
10 napja írtam utóljára, látványos változás azóta szerintem nem történt. A kondi zárva volt a szünet előtti héten, így itthon kellett feltalálnom magam. Visszatértem a "gyökerekhez", azaz a http://www.scoobysworkshop.com -hoz. Ez az ember egy legenda, az otthoni killer…..
Újabb hét eltelt, csütörtökön megérkezett a rendelés :) A multivitamin szupi, a tömegnövelő nem rossz, csak sajnos kevés a 16 adag, csak edzés után iszom, a fehérje viszont isteni és azért nem mindegy, +20g protein egy nap jól jön. A fekvenyomás már stabil 60 kiló szélesen…..
Nagyon el vagyok maradva, kevés a szabadidő nagyon. Most is csak azért írok, mert nem válaszol a kedves MSN partner. Ami a kondit illeti nyomom rendszeresen, az egyik péntek kimaradt, mert nem voltam iskolában. Voltam futni az új cipőben, nagyon kényelmes meg minden, de még így is fáj a…..
Sculpture for Beginners Day 70-71 2009.09.29 17:52:07
Péntek reggel jó volt a kondi :) Egész jó gyakorlatokat néztem ki, csak még nem éreztem az adott területen, ezért szombaton kiegészítőgyakorlatokat csináltam vállra, ki is döglöttem. Vasárnap este mozgáshiányom volt, ezért tekertem egy izomdurvát (40 perc, 14 km, legnehezebb…..
Gondoltam feljegyzem már valahova, hogy milyen paraméterekkel rendelkezem, és ez tűnt a legideálisabb helynek :DKar: 33,5Comb: 52,5Has: 81Majd bizonyos időközönként jövök frissíteni :)..
Fú de el vagyok havazva...Lássuk mi történt eddigSzerda: Tesin 3.2km futás, bebaszott a térdemnek. Kondiban: mell+tricepsz gyakorlatok, segítő hiányában inkább biztosra mentem, és 40 kilóval nyomtam fekve, de nem akárhogy, a legszélesebb fogással csináltam, és jót tett. Géppel…..
Sculpture for Beginners Day 67 2009.09.22 20:42:00
Hétfőn tesin meg utána való órán kondi volt ismét, generáltam egy kedves hátizomlázat, vééégre. És ennyi, 0 cardio, pedig nagyonhiáááányzik. Max a hétfői 4 óra sétálás meg a mai tánc vehető annak :D..
Sculpture for Beginners Day 65-66 2009.09.20 15:49:46
Pénteken reggel kondi helyett tanultam, szóval az ott kimaradt, helyette iskola után itthon nyomultam a két darab egykezessel, tricepsz és váll gyakorlatokat csináltam, izomláz egyikből se lett, de kifáradtam eléggé a végére. Szombaton meg felültem a kétkerekű paripára, és…..