Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsaszín_Lajhár

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szezonális 2011.10.25 11:47:13
Rózsaszín_Lajhár 2011.10.26 01:00:39
@ga-ap: halogán - haloween (helovííín)
gondolom.
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Rózsaszín_Lajhár 2011.07.15 14:00:42
Rózsaszín_Lajhár 2011.05.25 13:46:50
@Danessz: @gyakorikerdesek:
Hogyan merték meggyalázni Dr. House géniuszát, borzalom.
Az Eduline idén is elkészítette a felsőoktatási felvételi összesítését, érdemes megnézni.Mire vágyik egy mai fiatal, mi szeretne lenni?Tapasztalható is némi javulás, meg nem is a hamburgersütőként vagy szalagmunkásként dolgozó alibivégzettségűek részlegén: tavalyhoz…..
Rózsaszín_Lajhár 2011.04.06 12:42:08
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: nem tudom, szerintem ez leegyszerűsítés. Az én kezemben legalábbis mindig hülyén állt a kalapács.:)
A Magyar Tudományos Akadémia 1992-ben alapította meg a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémiát (SzIMA), amely az MTA társult intézménye, de külön alapszabállyal rendelkező, önálló szervezet. Elnöke Jancsó Miklós, híresebb alapítói Esterházy Péter, Jókai Anna, Nádas…..
Rózsaszín_Lajhár 2011.03.25 17:22:15
@arlequin: ott a pont, nem Makoveczen kéne a nyelvünket köszörülni.
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Röviden: Gordon, bmeg! Bővebben: "A saját tétovaságunk" is hozzájárult ahhoz, hogy a válság ennyire "megütötte" Magyarországot, azonban a gyors lépéseknek köszönhetően Magyarország ma Európa egyik legstabilabb országának számít. Az elmúlt években…..
Rózsaszín_Lajhár 2010.02.13 11:35:46
@zero: én most belecsokiztam a kincstári alsómba, így konkrétan.

"A jogszabály szerint a kisgyermekek nevelésénél tudatosan kerülni kell a nemi sztereotípiák erősítését, elő kell segíteni a nemek társadalmi egyenlőtlenségével kapcsolatos előítéletek lebontását."

Kész, itt tényleg mindenki meghülyült.
Egyenlőek a nemek? Igen.
Egyformák a nemek? Isten ments!

Így is el van baszva a nemi nevelés, férfias nőket és nőis férfiakat termelünk ki, aztán mindenki csodálkozik, hogy nem tud házasságban/párkapcsolatban élni, mert egy puhapöcs/karrierista kurva.
És komolyan mondom, ez az irányelv... de csinálják csak. Max kihalunk.
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
BtheBest Feel like the Best 2010.01.04 19:50:00
Hi. Ezzel a bloggal a segítség a szándékom. A segítség, hogy mások is felfedezzék magukban a Bestet, lefordítva a legjobbat, aki bennük van, és akit megtalálhatnak. Csak keresni kell, és céltudatosan a sikerre összpontosítani! Én sem voltam sikeres mindig, és most nem csak a…..
Rózsaszín_Lajhár 2010.01.30 17:41:19
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
Rózsaszín_Lajhár 2010.01.22 14:26:41
@-Goldman-: én csak azt nem értem, magánemberektől milyen tájékozódást, utánajárást vártok el?
Akkor ha a maszopról ír rosszat, előtte kérdezze körbe az mszp-s ismerősöket?
"...sokszor nem a blogra illő cikkekért"
Az a baj, hogy ti egy második kuruczinfót szeretnétek, ahol minden bokorban lehet zsidót találni, de ami magyar és szittya és pirosfehérzöld az csak jó lehet.
A blog írói meg nem. Árnyalnák a képet (még ha követnek is el hibákat). És most ezért szar emberek?

...és mielőtt nekem esnétek, hogy szocietas bértrollnok vagyok: nincs bajom a kuruczinfoval, rengeteg hír csak ott jelenik meg, csak a vastagbőr más műfaj. És ez így van jól.
Szenzációs ... húzzunk bele! Irány a Zinternet! Ott győzködjük a Zembereket! Kommentelj, bloggolj a szocialistáknak, gyűjtsd a pontokat, hajts a napi nyereményre (szoci bézbólsapi!), vagy a főnyereményre (Sziget hetijegy)! (Képviselő Funky-ról) Peták Laci, Sociestas…..
Rózsaszín_Lajhár 2010.01.19 12:41:54
@vomit: jó cikk. Megint torkunkon akad a demokrácia.
"A mindenkori hatalomnak egy igazi ellensége van: a gondolkodó ember."
az autonak azé enyi a az ára mert van rajta hitel az alényeg nem muszáj atválani a hitelt hanem közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit makximum 50km körzetbe adom át. 2 éve felvetem rá 3300000ft hitelt…..
Rózsaszín_Lajhár 2010.01.07 19:32:30
@Szűcslaci: teljesen igazad van. Ide nagyarcú, frusztrált gépbuzik járnak, akik azon élik ki magukat, hogy másokat fikáznak. És ez szánalmas.
De tudod, mi szánalmasabb ennél is? Mikor ilyen agyatlan megmondóemberek elmennek egy a véleményükkel szöges ellentétben álló közösségbe, megmondani a frankót. Aztán ha szétszedik őket virtuálisan, meg sír a szájuk.

A "miért bántjátok a cigányokat" részhez meg nem tudok mit szólni, simán hülye vagy. Igyál hypot.

Rózsaszín Lajhár voltam
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
Rózsaszín_Lajhár 2009.12.20 16:46:01
Na hogy én is beszálljak az anyázásba...

1. Filmet nézni nekem élmény, számomra a mozizás élmény. Sajnos diák lévén nem sokszor engedhetem meg magamnak, hogy kiszurkoljam a jegy árát, így ha beülök egy filmre, akkor előtte olvasok kritikát. Mozinet, VOX, IMDB pontszám, stb., lehet sznobozni.
Szerintem ezzel vagyunk így egy páran, de van, akinek tökmindegy, hogy miben látja, mert nem filmbuzi, vagy nem szeret moziba járni. Valószínűleg akármennyit emlegetem a felmenőit, a véleménye nem változik meg.

2. Szeretem az elgondolkodtató, igényes filmeket. Akár a művészfilmeket is, módjával. (Bár, mint Cartman óta tudjuk, abban buzi cowboyok zabálnak pudingot.:)) Ettől függetlenül el fogok menni egy csili-vili hálivúdi gigafilmre, ha érdekel.
Szerintem ezzel is vagyunk így egy páran, ahogy pl sokan szeretik Toljsztojt, de belenéznek egy napilapba is. Mert néha nem akarunk gondolkodni, néha csak arra vágyunk, hogy szórakoztassanak minket. Igénytelen állatok lennének tőle? Nem hiszem.

3. A magyar szinkronról annyit, hogy világszínvonalú VOLT, de egyre inkább satnyul, pénz hiányában. A fanyalgók megnyugodhatnak, még pár év, és csak feliratok lesznek valszeg.
Addig meg vegyétek elő mondjuk az oroszlánkirályt, nézzétek meg, és nahááááááát, csomó szinkron jobb a magyarban az eredetinél.

Meg lehetne folytatni.
Amúgy legjobban Ó jaj hozzászólása tetszett, bár őt pont leányazta Talon Karrde. Csak nem értem, miért.
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
A Jobbiknak van ez a mániája, hogy karácsony előtt kereszteket állít fel köztereken és egy pappal felszentelteti. A keresztállítás miértjére adott magyarázat persze 100%-osan jobbikos: "Advent idejére, egészen Vízkeresztig a Jobbik Magyarországért Mozgalom már több éve…..
Rózsaszín_Lajhár 2009.12.08 18:38:58
@mókusfüles bukósisak: nem az a baj, hogy nem értenek egyet, hanem hogy KÉPTELENEK megegyezni, vagy kompromisszumot kötni, vagy akármit.
Mindenki köti a saját ebét a saját külön bejáratú karójához, és a másik véleményéből annyit hall, amit a sértett hülyesége megenged.
EZÉRT írtam, hogy ez a baj az országgal, hogy hogyan mozdulnának itt meg tömegek, vagy változna bármi, ha minden létező dolog megoszt minket?
Mi ez a baromság, hogy egy (beküldőnk szerint egyértelműen roma, szerintem lehet székely is) öregúrnál hamarabb megtakaríthatja a cipőnket ez a gép? Ez valami jópofa vicc akart lenni? Elképzelem ahogy elégedetten rábólintottak a tervre, mondván, hogy "a Westendben bezzeg…..
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
Rózsaszín_Lajhár 2009.11.23 14:51:27
Csak lazán kapcsolódik ide, de én ezen is felbasztam az agyam:
www.mozinet.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=43&filmid=3145

A Szíven szúrt ország polkorrekt filmkritikája az egyik legnagyobb mozis internetes portáltól, a mozinet.hutól.
"De ha már az alkotói csoport úgy dönt, hogy egy ország jogos fájdalmának kapcsán etnikai síkra helyezi a megrendítő eseményt, akkor a „nagy, fekete autókkal felvonuló banda” mellett kötelessége lett volna megemlékezni azokról a fekete autókról is, amelyekből azóta néhány gyáva, arctalan tettes öl ártatlan cigányokat, gyerekkel a kezükben."

Az ilyeneket fizetik, vagy tényleg elhiszik ezt az agyrémet a fekete terepjárókkal?
Vastagbőr A nap képe: demokrácia 2009.07.05 13:01:00
Csak így, kommentár nélkül: További nagyméretű képek erre. Az eseményekről készült legjobb videó, ami nagy-nagy szimpátiát ébreszt a gárdistások mellett..... az Origotól: zero: És akkor nézzük meg ezek után a TV2 videóját. Az origos videót megnézi pár ezer ember,…..
Rózsaszín_Lajhár 2009.07.05 17:18:50
@fogatlan_provokátor @otvospeter: : a rendőrség impotens. Ez tény. Valahogy a tapasztalat az életben azt mutatja, hogy csak söröző diákok/gyorshajtó autósok/tüntetők ellen mernek keménykedni.

Az általatok "szélsójobbként" aposztrofált politikai tömörülést az ország vezetése termelte ki, kitartó nemtörődömséggel és elhallgatásokkal, esetenként hazudozással.
Van helye a gárdának egy jogállamban? Nincs.
Mi jogállamban élünk? Sajnos nem.

Részleteket kiragadni meg lehet, és félremagyarázni is, de maradjunk annyiban, hogy az embereknek (köztük nekem is) a gárdisták fellépése nem a közbeordítozó bőrfejűek miatt szimpatikus.
Rózsaszín_Lajhár 2009.07.05 17:25:54
@br: jogos:) én arra céloztam, hogy egy jól működő államban nem kellenének fekete egyenruhás civilek a rendfenntartáshoz, mert arra ott a rendőrség.
De ez az állam nem működik jól.:)

Amúgy eddig nem nagyon írtam ide, sziasztok:)
Rózsaszín_Lajhár 2009.07.05 18:22:20
@Roxvox: nem a gárda ellen, hanem mellett ágálok. Igen, hülye dolog, hogy egy félig civil félig katonai szervezet osztja az észt a rendőrség helyett, de ez azért történik, mert olyan országban élünk, amilyenben.
Szerintem a tegnap történtekkel a gárda sok új szimpatizánst szerzett magának, engem is beleértve.
Egyesek nehezen tudják feldolgozni, hogy Jacko hazament ... Ha valakinek 400 millió dolláros adóssága van, és egyvalamihez ért csak, a zenéléshez, de testileg-szellemileg egy roncs, nem alaptalan azt feltételezni, hogy lelépett, mondjuk a Bahamákra, valamelyik kis szigetre. A Velvet…..
Rózsaszín_Lajhár 2009.06.28 11:19:51
@linuxgomb: fúj-fúj, Zero monnyon le!