Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsbela (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simicskó István túl sokat játszott a Doom III-mal. Azt hiszi, hogy egy ESC billentyűvel véget lehet vetni mindennek. Szavai szerint brutális erőszak terjed az országban, és "egy normális országban, egy tisztességesen működő kormány a rendet és a biztonságot garantálja az ott…..
zsbela (törölt) 2009.11.26 17:52:02
Alapjában véve nem támogatom a halálbüntetést. Már csak azért sem, mert akárhogy is nézzük, nem mindenki bűnösként kerül börtönbe, illetve egy fejlett társadalomban nem tartom a büntetésnek ezt a formáját elfogadhatónak. Vannak azonban olyan esetek, amik hallatán ökölbe…..
A mai magyar politikának van egy óriási hibája: nem mer bizonyos témákat feszegetni. Ilyen például a romapolitika: ha valaki kritizálni meri a jelenlegi támogatási rendszert, az jó eséllyel kap egy „radikális” jelzőt. Lehet, hogy ennek az írásnak is ez lesz a sorsa, de…..
Érdekes hír vasárnapról:Két gyermeket rázott meg a kerítésbe vezetett áram a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszalúcon, a hétéves gyermekek könnyebb sérülést szenvedtek, kórházba szállították őket.Egy 60 éves férfi a zöldségét védve vezette az áramot a kerítésbe. A két…..
zsbela (törölt) 2009.09.28 10:17:27
@idosb: Üdv.! Mint mondani szokás: "Dögöljön meg a másik lova is" - technikát alkalmazza a jelenlegi hatalom.