Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolesz1

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta kering az a pletyka, hogy Tupac Shakur egykori zenésztársai a legendás rapper halála után annak hamvaival töltötték meg a spanglit és frankón elszívták a kollégát jó nagy röhögés közepette, mára a pletykából tény lett: elszívták. Az infót először a Vlad TV-nek…..
zsolesz1 2011.08.30 13:08:36
@mxplanet: Nézd meg te is, mert biza Ben bácsiból is szívnak!
Sziasztok!   Szóval utasleadási lapot kaptam, amit rendeztem, de: Bővebben: Szeged-Budapest utaztam 1éve levelezős diákkal ami 3 hetes volt akkor. A kaller elkapot és tájékoztatott, hogy a levelezőssel nem utazhatom Szeged-Budapest mert nem ott van a lakhelyem. Nem tudtam…..
Sokat kellett várni rá, de végre megtörtént. Vagy volt már ilyen, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem emlékszünk rá? Mindenesetre kicsit irigykedtünk is a Hvg-re, amikor megláttuk az egy nappal később kézbesített lap eheti címoldalát. A szeptember végi átszabásról már…..
Zsolesz horgász blogja Első siker 2010.03.29 10:29:00
Március 26-án pénteken délután a Tiszabábolnai tavat vettük célba édesapámmal és Totyával. Már délelőtt összepakoltam az utánfutóba, végül késő délután, kora este érkeztünk meg. Mivel este nyársalni szerettünk volna, ezért fa gyűjtéssel kezdtünk. A Tisza enyhén…..
Március 21-én ismét Tiszabábolnát látogattuk meg, a strand részen sikerült helyet foglalni a sár miatt. Hidegvizes mézes-pálinkás etetőt és hozzávaló aromát használtunk, a csali a tavasszal nagyon kívánatos csonti, harmat -és földigiliszta volt megspékelve egy-egy csemege…..
2010-re a Tiszabábolnai Szajlai Holt-Tisza részre váltottunk éves engedélyt a Tisza-tavon kialakult helyzet miatt is.Januárban voltunk lent egy léki pecán, egy kisebb csuka volt a termés, viszont a parton a hangulat nagyon jó volt...
Régen volt már bejegyzés, részben azért mert nem nagyon voltam horgászni – majdhogynem egyáltalán nem – ,másrészt logisztikai gondok akadtak a képekkel kapcsolatban melyeket a legutóbbi horgászatunkkor készített Füti barátom :) No, lényeg a lényeg, a matyohorgasz.hu-n…..
Június 25-re terveztem egy hosszabb pecát. Hosszas előkészület előzte meg az akciót. Csütörtök este szerettünk volna lemenni a kedvesemmel. Minden össze volt pakolva, 11 körül indultunk volna, de az időjárás szeszélye, egy zápor ezt meghiúsította. Nem túl vidáman, de úgy…..
Május 8. péntek. Végre sikerült lejutni a mezőkövesdi Hoórvölgyi víztározóra egy "nagyobb" társasággal. "Kisköcsög" rendőr is le tudott jönni végre :). Mielőtt belevágnék először az előkészületekről. Csütörtök délután arra ment rá, hogy…..
Április 24-én szakítottam időt egy kis pecára. Elcsábítottam Füttyő cimborámat is, akivel már régen tudtunk dumálni és horgászni is egy jót.Reggel fél 6kor már a Hoórvölgyi víztározón voltam, de teltház volt péntek ellenére, így csak egy helyre tudtam leülni. Mint utólag…..
Majd' elfelejtettem megírni az év első nagyobb halfogását, mely március 27-én esett a kövesdi tavon.Reggel, kicsit hidegben, de kimentem a tározóra, ahol aznap volt telepítés: 75 mázsa ponty került bele vegyesen 2-5 kilósig.Videók a…..
Április 11-én miután eláztattuk a lyányokat, délután elindultunk a Tisza-tóra a Rábolyi részre édesapámmal. Délután 5-6 körül érkeztünk meg, ekkor már lent volt Totyus, Attila Pilu és kis Pilu. Már volt egy ponty, meg egy pár keszeg-kárász a szákban.Kipakolás és a hely…..
A következő alkalom már nem volt ilyen sikeres. Nem is emlékszem pontosan, március vége vagy április eleje volt, amikor ismét a kövesdi-tározó volt a célpont szintén az öregemmel és Zsolóval. Csodás idő volt, szélcsend, és ugyanilyen csendben voltak a kapásjelzők is. Pár óra…..
Az év első igazi kukacáztatására nemzeti ünnepünkön került sor!Amíg mások politizálnak és tüntetnek és lógattam egyet az öregemmel, Totyussal és Atillával a KT-n! Megkésve, de felgyógyulva tegnapi betegségemből, érkeztem meg a tározóra. Szép időnk volt kora tavasz…..
Legelső horgászatom 2009-ben január első hetében történt. Füttyű haverommal a mezőkövesdi Hoórvölgyi-víztározó befagyott vizét vettük célba. Két bottal kishallal próbálkoztunk reggel 9 órától. A kapástalanságot a vízmélység mérésével és forralt borozással…..
A blog a horgászatról fog szólni, azon belül személyes tapasztalatokról és beszámolokról!Remélhetőleg gyakori frissítésekkel, ami azt jelenti, hogy sokat tudtam horgászni :)..